Op de hoogte van nieuwe projecten in Aalsmeer? Klik hier!

Dorpshaven-Zuid fase 3

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Aalsmeer, project Dorpshaven-Zuid fase 3

Algemene informatie

naam project Dorpshaven-Zuid fase 3
aantal woningen 42
type woningen appartement
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BV Timpaan Real Estate
makelaar EKZ | Makelaars Amstelveen
tweede makelaar Eveleens Makelaars o.z.
gemeente Aalsmeer

Belangrijke data

start verkoop 2e kwartaal 2017

Informatie

In Aalsmeer wordt het nieuwbouwproject Dorpshaven-Zuid fase 3 gerealiseerd. Dit is in de wijk Aalsmeer.

De oplevering van deze woningen start 2e kwartaal 2017. De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar EKZ | Makelaars Amstelveen in Amstelveen. U kunt ook terecht bij makelaar Eveleens Makelaars o.z..

Andere nieuwbouwprojecten in Aalsmeer kunt u hier vinden: Nieuwbouw Aalsmeer

In Aalsmeer centrum ontwikkelt Timpaan 231 woningen bestaande uit startersappartementen, appartementen in hogere prijsklasse, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

De locatie
De locatie van het project Dorpshaven-Zuid is gelegen tussen de Burgemeester Kasteleinweg (N201), Dorpsstraat, Lijnbaan en de Oosteinderweg.

Stedenbouw en architectuurstijl
Kenmerkend voor de woningen en appartementen is, naast het hoogwaardige afwerkingsniveau en het grote aantal mogelijkheden om de woningen aan te passen aan uw individuele wensen, de ligging aan het water op zeer korte afstand van het centrum van Aalsmeer. Door de variatie aan woningontwerpen is al een aantrekkelijke woonwijk ontstaan met een eigen karakter.
 
Stand van zaken
Alle woningen uit fase 2 zijn verkocht en inmiddels is de bouw daarvan gestart. De komende maanden gaan wij ons samen met EKZ | Makelaars en Eveleens Makelaars richten op de start verkoop van de volgende fase in Dorpshaven-Zuid.
Het volgende deelplan omvat het appartementengebouw Startblok D1 met daarin de bouwnummers 109 t/m 139. Dit complex bestaat, net als de al gerealiseerde gebouwen D2 & D3, voornamelijk uit startersappartementen.

Daarnaast omvat het komende deelplan ook appartementengebouw E (bouwnummers 99 t/m 108) met daarin 3-kamerappartementen met een oppervlakte van circa 70 tot 87 m2(GBO).
 
Planning
Naar verwachting starten wij in het tweede kwartaal van 2017 met de officiële verkoop van deze appartementen. U kunt zich inschrijven als geïnteresseerde middels dit formulier: http://dorpshaven-zuid.nl/interesse-dorpshaven-zuid
U wordt dan op de hoogte gebracht zodra de verkoop daadwerkelijk gaat starten.
Voor uitgebreide verkoopinformatie kunt u vanaf start verkoop terecht bij Eveleens Makelaars o.z. en bij EKZ|Makelaars o.g.

Volg het laatste nieuws door onze Facebookpagina te liken: https://www.facebook.com/DorpshavenZuid en onze Twitterpagina te volgen: https://twitter.com/#!/DorpshavenZuid.

foutje ontdekt?