Op de hoogte van nieuwe projecten in Aalsmeer? Klik hier!

Dorpshaven-Zuid fase 3

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Aalsmeer, project Dorpshaven-Zuid fase 3

Algemene informatie

naam project Dorpshaven-Zuid fase 3
aantal woningen 42
type woningen appartement
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BV Timpaan Real Estate
makelaar EKZ | Makelaars Amstelveen
tweede makelaar Eveleens Makelaars o.z.
gemeente Aalsmeer

Belangrijke data

start verkoop 2e kwartaal 2017

Informatie

In Aalsmeer wordt het nieuwbouwproject Dorpshaven-Zuid fase 3 gerealiseerd. Dit is in de wijk Aalsmeer.

De oplevering van deze woningen start 2e kwartaal 2017. De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar EKZ | Makelaars Amstelveen in Amstelveen. U kunt ook terecht bij makelaar Eveleens Makelaars o.z..

Andere nieuwbouwprojecten in Aalsmeer kunt u hier vinden: Nieuwbouw Aalsmeer

In Aalsmeer centrum ontwikkelt Timpaan 231 woningen bestaande uit appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

De locatie
De locatie van het project Dorpshaven-Zuid is gelegen tussen de Burgemeester Kasteleinweg (N201), Dorpsstraat, Lijnbaan en de Oosteinderweg.

Stedenbouw en architectuurstijl
Kenmerkend voor de woningen en appartementen is, naast het hoogwaardige afwerkingsniveau en het grote aantal mogelijkheden om de woningen aan te passen aan uw individuele wensen, de ligging aan het water op zeer korte afstand van het centrum van Aalsmeer. Door de variatie aan woningontwerpen is al een aantrekkelijke woonwijk ontstaan met een eigen karakter.
 
Stand van zaken
Het volgende deelplan omvat het appartementengebouw Blok D1 en Blok E.

In appartementengebouw Blok D1 komen 31 appartementen. Dit complex bestaat, net als de al gerealiseerde, identieke gebouwen D2 & D3, uit appartementen van circa 55 tot 91 m2(GBO).

Daarnaast omvat het komende deelplan ook appartementengebouw E (11 appartementen) met daarin 3-kamerappartementen met een oppervlakte van circa 70 tot 87 m2(GBO).

Planning
Op 18 mei 2017 start de officiële verkoop van deze appartementen. U kunt zich aanmelden als geïnteresseerde middels dit formulier: http://dorpshaven-zuid.nl/belangstelling/

U bent op donderdag 18 mei tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom op de Twijnderlaan 88 waar u informatie zult ontvangen van de nu te verkopen appartementen. Ook is het mogelijk om van de meeste types van gebouw D1 een vergelijkbare woning te bezichtigen.Voor uitgebreide verkoopinformatie kunt u vanaf 18 mei terecht bij Eveleens Makelaars o.z. en bij EKZ|Makelaars o.g.

Volg het laatste nieuws door onze Facebookpagina te liken: https://www.facebook.com/DorpshavenZuid en onze Twitterpagina te volgen: https://twitter.com/#!/DorpshavenZuid.

foutje ontdekt?