Op de hoogte van nieuwe projecten in Boarnsterhim? Klik hier!

Sinnebuorren - Vrije Kavel

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Sinnebuorren - Vrije Kavel
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 95.000 - € 95.000
perceeloppervlakte 500 - 500 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.
makelaar Woonaccent Makelaars Friesland (Heerenveen)
gemeente Boarnsterhim

Informatie

Het nieuwbouwproject Sinnebuorren - Vrije Kavel wordt gebouwd in de plaats Akkrum, in de gemeente Boarnsterhim. Dit project bevindt zich in de wijk Boarnsterhim. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 1 te koop staande bebouwbare kavel.

De prijzen van de kavels zijn vanaf € 95.000 tot € 95.000. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 500 tot 500 vierkante meter en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Woonaccent Makelaars Friesland (Heerenveen) in Heerenveen.

Andere nieuwbouwprojecten in Boarnsterhim kunt u hier vinden: Nieuwbouw Boarnsterhim

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 95.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
14Optie500000€ 95.000v.o.n. 

Type: Vrije Kavel
Op deze prachtige kavel in Sinnebuorren woon je op een steenworp van de gezellige dorpskern. De kavel biedt een vrij uitzicht over de Trigreppel en het groen. Als koper bent u vrij een woning te laten ontwerpen die voldoet aan al uw woonwensen. Het bestemmingsplan geeft aan dat op de locatie een woning met lage gootlijn ontwikkeld moet worden.

Project: Sinnebuorren
Nieuwbouw in Akkrum
Wonen in Akkrum is wonen op een steenworp van de gezellige dorpskern. De komende jaren verreizen er eenentwintig Nul-op-de-Meter-nieuwbouwwoningen in de wijk Sinnebuorren: rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Daarnaast zijn er vier vrije kavels voor de bouw van vrijstaande woningen. De eerste verkoopfase bestaat uit negen rijwoningen, vier twee-onder-een-kapwoningen en een vrije kavel. De eerste koopwoningen zijn naar verwachting najaar 2017 gereed.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?