Op de hoogte van nieuwe projecten in Boarnsterhim? Klik hier!

Sinnebuorren - Vier-onder-eenkap lage gootlijn hoek

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Sinnebuorren - Vier-onder-eenkap lage gootlijn hoek
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 179.500 - € 179.500
oppervlakte 89 - 89 m²
perceeloppervlakte 210 - 210 m²
inhoud 315 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.
makelaar Woonaccent Makelaars Friesland (Heerenveen)
gemeente Boarnsterhim

Informatie

Het nieuwbouwproject Sinnebuorren - Vier-onder-eenkap lage gootlijn hoek wordt gebouwd in de plaats Akkrum, in de gemeente Boarnsterhim. Dit project bevindt zich in de wijk Boarnsterhim. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 179.500 tot € 179.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 89 tot ca. 89 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 210 tot 210 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Woonaccent Makelaars Friesland (Heerenveen) in Heerenveen.

Andere nieuwbouwprojecten in Boarnsterhim kunt u hier vinden: Nieuwbouw Boarnsterhim

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 179.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
27Optie210893153€ 179.500v.o.n. 

Type: Vier-onder-eenkap lage gootlijn hoek
De vier-onder-een-kapwoningen hebben vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Hierdoor heb je nergens ontsierende radiatoren. Naast de vloerverwarming, heb je in de badkamer standaard een handdoekradiator. De woningen zijn erg goed geïsoleerd, waardoor je geen hinder hebt van geluiden van buiten of van de buren. De woning heeft veel leefruimte. Op de verdieping zijn twee slaapkamers, een ruime badkamer met 2e toilet en een onbenoemde ruimte. De bergzolder is op stahoogte en bereikbaar via een vlizotrap. De hoekwoning heeft ook een raamkozijn op de baganegrond aan de kopgevel die niet is afgebeeld op de plattegrond.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Sinnebuorren
Nieuwbouw in Akkrum
Wonen in Akkrum is wonen op een steenworp van de gezellige dorpskern. De komende jaren verreizen er eenentwintig Nul-op-de-Meter-nieuwbouwwoningen in de wijk Sinnebuorren: rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Daarnaast zijn er vier vrije kavels voor de bouw van vrijstaande woningen. De eerste verkoopfase bestaat uit negen rijwoningen, vier twee-onder-een-kapwoningen en een vrije kavel. De eerste koopwoningen zijn naar verwachting najaar 2017 gereed.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?