Op de hoogte van nieuwe projecten in Alblasserdam? Klik hier!

Kade Noord

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Alblasserdam, project Kade Noord

Algemene informatie

naam project Kade Noord
aantal woningen 40
type woningen appartement
rijwoning
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM B.V.
tweede projectontw. Volker Wessels Vastgoed, Regio West
gemeente Alblasserdam

Belangrijke data

start verkoop 3e kwartaal 2018

Informatie

Het nieuwbouwproject Kade Noord wordt gebouwd in de plaats Alblasserdam. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 01 Centrum.

Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar AM B.V. in Utrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Alblasserdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Alblasserdam

Eén van de mooiste plekken van Alblasserdam

Wordt dit uw nieuwe woonbestemming?

U kunt vanuit uw woonkamer genieten van het geweldige uitzicht over de rivier Noord, met daarbij de bijzondere luchten op de achtergrond. Naast dit uitzicht woont u op loopafstand van het winkelcentrum en het oude centrum van Alblasserdam. Met de auto is Kade Noord goed bereikbaar door een snelle aansluiting op de A15 en de A16. Met de watertaxi/bus opstap voor de deur kunt u alle Drechtsteden bezoeken en zelfs een bezoekje aan Rotterdam is zo gemaakt.

Molens van Kinderdijk: UNESCO werelderfgoed in Nederland

In de nabije omgeving van Kade Noord liggen de Molens van Kinderdijk. Deze molens vormen het sfeervolle decor van een uniek fenomeen. Nergens anders ter wereld kunt u de complete geschiedenis van waterbeheersing op vergelijkbare manier ervaren. De molens en gemalen in Kinderdijk zorgen ervoor dat het overtollige water van de Alblasserwaard in de rivier de Lek terechtkomt via de Elshoutsluizen. Vervolgens voert de rivier het water af naar zee.

Samen met u bepalen wij de woningen in Kade Noord!

Wij zouden graag van u willen weten hoe u op deze locatie zou willen wonen. Gaat uw voorkeur uit naar een appartement met uitzicht over de Noord of naar een Oeverwoning met uitzicht over de Kreek. Als u zich inschrijft als belangstellende ontvangt u van ons een enquête waarin u uw woonwensen aan kunt geven.

Heeft u interesse in nieuwbouwproject Kade Noord? Schrijf u dan snel in!

foutje ontdekt?