Op de hoogte van nieuwe projecten in Almere? Klik hier!

Combihuis - Woon/werkvilla

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Almere, project Combihuis - Woon/werkvilla

Algemene informatie

naam project Combihuis - Woon/werkvilla
aantal koopwoningen 12
aantal beschikbaar 6
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 299.500 - € 407.500
oppervlakte onbekend
perceeloppervlakte 357 - 393 m²
aantal kamers 4 - 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bouwbedrijf Noordersluis
makelaar Van der Linden Makelaardij
gemeente Almere

Informatie

In Almere wordt het nieuwbouwproject Combihuis - Woon/werkvilla gerealiseerd. Dit is in de wijk Almere-Buiten. Dit project omvat 12 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 299.500 tot € 407.500. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 357 tot 393 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van der Linden Makelaardij in Almere.

Andere nieuwbouwprojecten in Almere kunt u hier vinden: Nieuwbouw Almere

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
6 van 12 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 299.500 tot Euro 407.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop357005€ 389.500v.o.n. 
5Te Koop390005€ 389.500v.o.n. 
8Te Koop393005€ 407.500v.o.n. 
9Te Koop390005€ 389.500v.o.n. 
11Te Koop393004€ 299.500v.o.n. 
12Te Koop393005€ 407.500v.o.n. 

Type: Woon/werkvilla
Het plan bestaat uit 12 woon/werkvilla's, 6x type A, 3x type B en 3x type C.

  • Type A bestaat uit twee verdiepingen wonen met daarnaast één verdieping werken.
  • Type B bestaat uit de gehele begane grond werken met daarboven twee verdiepingen wonen.
  • Type C bestaat uit twee verdiepingen wonen met daarnaast drie verdiepingen werken.
Bovenstaand zijn de uitgangspunten voor de verschillende typen. Daarnaast zijn nog vele variaties mogelijk. Voorbeelden hiervan kunt u vinden op onze site www.combihuis.nlKlik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Combihuis
HET BOUWPLAN

Combihuis is in de eerste plaats uw woning, in huis bent u thuis. Daarnaast is er hier de mogelijkheid om in deze vertrouwde omgeving van het gezin ook nog een ruimte te creëren voor werk of opslag. Er zijn 4 of 5 parkeerplaatsen op eigen terrein en de royale tuin op het zuiden vraagt gewoon om een persoonlijke invulling. Wat betreft de bedrijfsruimte weet elke ondernemer: regeren is vooruitzien. Toch weet je niet wat er komen gaat. Wel kun je voorbereidingen treffen waar in de toekomst gebruik van gemaakt kan worden. Er zijn drie basistypes die naar eigen wens qua grootte en indeling zijn aan te passen. Deze types A, B en C hebben een vaste plek in het plan. Aan de noordzijde van het plan komt een type dat C genoemd wordt. Aan de zuidzijde, aan de Evenaar, komt het type B. Daartussen is er ruimte voor type A.
De villa's zijn opgebouwd in een combinatie van "gestapelde dozen" tot een royale woon/werkeenheid. Wanneer u gekozen hebt voor een bepaald type, kunt u zelf bepalen hoeveel verdiepingen u wilt en hoe deze zijn samengesteld. In het menu onder de verschillende types vindt u allerlei mogelijkheden. Ook vindt u daar een plattegrond per type. Deze plattegrond is slechts als voorbeeld, u bent geheel vrij hoe u de woon/werkvilla wilt indelen. Alleen de buitenvorm van de plattegronden is een vast gegeven. Deze is voor alle types gelijk.


DE LOCATIE

De plaats waar je woont en werkt is net zo belangrijk als hoe je woont en werkt. De omgeving bepaalt voor een groot deel de beleving van het woongenot. De vrijstaande villa's van Combihuis komen aan de rand van Almere Buiten; daar waar het natuurgebied de Oostvaardersplassen begint. Binnenkort wordt aan het eind van de Evenaar, waar de Combihuis villa's komen, een fietsbrug gerealiseerd waardoor u binnen enkele minuten in het Kotterbos bent. In dit bos bevindt zich ook het natuurcentrum van de Oostvaardersplassen.
Als een levensader ligt in Almere Buiten de Evenaar, een zeer brede groene verbinding tussen het centrum met Doemere en het natuurgebied de Oostvaardersplassen aan de A6. Speels afwisselende woonwijkjes in zeer uiteenlopende stijlen en kleuren liggen aan de Evenaar, die doorbroken wordt door fietspaden die als lanen vol met bomen leiden naar kronkelige straatjes met gezellige woonhofjes.Prijzen Vrij Op Naam exclusief 21% BTW voor het kantoorgedeelte. Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?