Op de hoogte van nieuwe projecten in Almere? Klik hier!

Nobelhorst De Boswachterij - Steeneikhuis

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Almere, project Nobelhorst De Boswachterij - Steeneikhuis

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Nobelhorst De Boswachterij - Steeneikhuis
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 400.170 - € 400.170
oppervlakte 153 - 153 m²
perceeloppervlakte 266 - 266 m²
inhoud 570 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Ymere
tweede projectontw. Dura Vermeer Bouw Hengelo BV
makelaar Jouw Buurtmakelaar in Nobelhorst
gemeente Almere

Informatie

In Almere wordt het nieuwbouwproject Nobelhorst De Boswachterij - Steeneikhuis gerealiseerd. Dit is in de wijk Almere-Hout. Dit project omvat slechts 6 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 400.170 tot € 400.170. De woningen hebben een oppervlak vanaf 153 tot ca. 153 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 266 tot 266 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Jouw Buurtmakelaar in Nobelhorst in Almere.

Andere nieuwbouwprojecten in Almere kunt u hier vinden: Nieuwbouw Almere

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 6 woningen beschikbaar
Prijs Euro 400.170
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
19Te Koop2661535705€ 400.170v.o.n. 
Zijtuin, Achtertuin, SWK

Type: Steeneikhuis
Een fijne 2-kapper, 6 meter breed, met een oppervlakte van ca. 140 m²!
 
Het linkerhuis heeft de entree aan de zijkant. De ruime keuken kan naar eigen wens ingedeeld worden. De tuingerichte woonkamer heeft een grote schuifpui.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer met een  douche, wastafel en vrijhangend toilet. De zolder op de tweede verdieping is lekker hoog en extra ruim door het ‘extra puntje’ in de gevel. Door het raam in de zij- én voorgevel is het makkelijk mogelijk om extra slaapkamers te maken.

Het rechterhuis heeft een luifel boven de voordeur in de voorgevel. De woonkeuken aan de voorzijde is lekker licht door het extra raam in de zijgevel. Vanuit de woonkamer kom je in de zonnige achtertuin door de grote schuifpui.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van douche, wastafel en vrijhangend toilet. Het extra raam in de zijgevel maakt de slaapkamer lekker licht. De zolder op de tweede verdieping is lekker ruim en hoog. Door het raam in de zijgevel is het makkelijk mogelijk om extra slaapkamers te maken.

In de achtertuin staat een houten berging. Parkeren doe je op eigen terrein, naast het huis. Ook is er de mogelijkheid om een garage bij te bouwen.

Elke zaterdag is er tussen 9 en 14 uur markt in Nobelhorst: je koopt er onder andere brood, vis, kaas, groenten, noten, bloemen, sieraden en Surinaams eten. Heerlijk!

Alle aankleedhuizen hebben een hoog afwerkingsniveau, zijn in basis al luxe afgewerkt en hebben een isolatie-niveau vergelijkbaar met A+++ (EPC 0,4)! Alle huizen zijn in basis al voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de etage, hardhouten kozijnen met draai/kiepramen met isolatieglas (HR++), gladde behangklare wanden, luxe sanitair van Sphinx, vrijhangende toiletten en zonnepanelen. Het aankleden gebeurt op maat in een persoonlijk gesprek; we kunnen het huis aankleden zoals jij het wilt. Ook is het mogelijk om, samen met je buren, de kleur van de bakstenen voor je nieuwe huis te kiezen.Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Nobelhorst De Boswachterij
Voor wie Nobelhorst nog niet kent
Nobelhorst is een nieuwe wijk in Almere Hout. Het dorp van Almere! In de wijk komen allemaal verschillende buurtjes. Het leuke is dat elke buurt zijn eigen verhaal vertelt. Daarmee brengen we historie, sfeer en eigenheid in deze nieuwbouwwijk. Om het verhaal van de buurt kracht bij te zetten, vind je in elke buurt één of meer speciale huizen. Net zoals je dat vaak in een oud dorp ziet. En wist je al dat je automatisch lid wordt van een buurtschap? Hierin kun je mee beslissen over bepaalde onderdelen van  de inrichting van jouw woonomgeving en de buurtkavel. Op de website van Nobelhorst vind je  hier meer informatie over.
 
Proef de sfeer van De Boswachterij
De Boswachterij wordt omringd door water en bos. Overal in dit buurtje kijk je daar op uit. Veel tuinen liggen direct aan het water of het bos. De Boswachterij is boomrijk, de tuinen zijn royaal en er zijn veel groene hagen. Daarmee gaat wonen naadloos over in het landschap van Nobelhorst.  Wandelpaden naar het bos liggen om de hoek. Of een  bootje aanmeren aan je eigen steiger. Je woont aan de rand van Nobelhorst, maar loopt in 5 minuten naar De Brink en de basisschool.
Stel je toch eens voor dat je hier woont…


Deze huizen geven de Boswachterij karakter
Zoals in elke buurt van Nobelhorst komen er ook in De Boswachterij diverse huizen die het verhaal van de buurt vertellen. Zo is Het Erf een gebouw van gelijkvloerse huurhuizen die samen de vorm hebben van een ouderwetse werkschuur. Deze ‘schuur’ ligt aan een erf waaraan ook nog eengezinshuizen liggen. Het andere bijzondere huis is Het Boswachtershuis dat straks pal aan de bosrand staat. De aankleedhuizen zijn met zorg en aandacht ontworpen in dezelfde sfeer. Alles om ervoor te zorgen dat koop, huur, zelfbouw en omgeving samen een geweldig geheel vormen.
 
Het bos is straks jouw achtertuin
Nergens woon je zo dicht bij het bos als in De Boswachterij. Staatsbosbeheer creëert multifunctionele bossen waar naast houtproductie ook volop ruimte is voor recreatie en natuur. Ga lekker met de kinderen op avontuur. Ren straks een rondje op de hardlooptrack of wandel op je gemak door het bos… wie weet spot je
takken die door bevers zijn aangevreten, parende zandloopkevers, een indrukwekkende ijsvogel of een lief reetje.

Een aankleedhuis pas je aan naar jouw wensen 
In De Boswachterij is de variatie aan aankleedhuizen groot. Kies jij voor één van de leuke rijhuizen of ga je voor zo’n mooi twee-onder-een-kaphuis of een vrijstaand huis? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, alle aankleedhuizen zijn in de basis al goed ingedeeld, heel ruim en mooi afgewerkt.
Maar misschien wil je de indeling net wat anders of droom je van een grote badkamer en staat een uitbouw ook op je wensenlijstje. Dat kan! Bij de vrijstaande huizen en twee-onder-een-kaphuizen heb je zelfs invloed op de kleur baksteen. Je krijgt een gesprek met een kopersadviseur van Dura Vermeer.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?