Op de hoogte van nieuwe projecten in Almere? Klik hier!

Startersappartement Kopenhagen - startersappartement

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Almere, project Startersappartement Kopenhagen - startersappartement

Algemene informatie

naam project Startersappartement Kopenhagen - startersappartement
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 109.000 - € 109.000
oppervlakte 50 - 50 m²
aantal kamers 2

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Projektontwikkeling Heutink
makelaar De 4 Linden Makelaardij
gemeente Almere

Informatie

In Almere wordt het nieuwbouwproject Startersappartement Kopenhagen - startersappartement gerealiseerd. Dit is in de wijk Almere-Poort. Dit project omvat slechts 1 te koop staande appartement.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 109.000 tot € 109.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 50 tot ca. 50 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De 4 Linden Makelaardij in Almere.

Andere nieuwbouwprojecten in Almere kunt u hier vinden: Nieuwbouw Almere

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 109.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Te Koop05002€ 109.000v.o.n. 

Type: startersappartement

 
Ligging:
Het project wordt gerealiseerd in “Europakwartier” in Almere Poort. ”Europakwartier” is super centraal gelegen dichtbij alle voorzieningen. Daarnaast  wordt het omringd door het groen van het Cascadepark en op loopafstand liggen de toekomstige duinen.
  
Voorzieningen
De voorzieningen binnen Almere Poort zijn talrijk. In het centrum van Europakwartier komt een groot plein met gezellige terrasjes, horeca en winkels. Verder komen er in de wijk scholen en heeft de wijk een groot sport- en leasurecomplex.
  
Bereikbaarheid
Het stadsdeel Almere Poort is centraal gelegen, aan de A6, vlakbij de A1 en de aansluiting op de Ring A10. Dit stadsdeel van Almere ligt het dichtst bij Amsterdam
  
 Ook met het openbaar vervoer kent Almere poort een prima bereikbaarheid dankzij het bus- en treinstation. Binnen 16 minuten in Amsterdam CS en binnen 31 minuten op Schiphol. 
  
 

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Startersappartement Kopenhagen
Op de hoek van de Denemarkenstraat en Engelandstraat, in Europakwartier / Almere – Poort, wordt een modern appartementengebouw gerealiseerd. Hiervan is nog 1 appartement te koop. De moderne appartementen zijn voorzien van hoge ramen, die ervoor zorgen dat er heerlijk veel daglicht binnenkomt. Daarnaast is het gebouw voorzien van een lift en is er parkeergelegenheid op eigen terrein.
 
Bijzonder leuk hoekappartement op de begane grond:
Hal, berging, douche (inclusief vrijhangend closet, wastafel en douchehoek), royale slaapkamer, speelse woonkamer met openkeuken. De keuken is van wit hoogglans. Vanuit de woonkamer biedt de terrasdeur toegang tot een eigen buitenruimte, gelegen op het zuidwesten. Het appartement wordt verwarmd middels vloerverwarming.  

Koopsom € 109.000,-- v.o.n.
Woonoppervlakte ca. 50 m2.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?