Op de hoogte van nieuwe projecten in Almere? Klik hier!

Stadspaleizen - Stadspaleizen appartementen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Almere, project Stadspaleizen  - Stadspaleizen appartementen

Algemene informatie

naam project Stadspaleizen - Stadspaleizen appartementen
aantal koopwoningen 20
aantal beschikbaar 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 235.900 - € 235.900
oppervlakte 77 - 77 m²
inhoud 232 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.
makelaar De 4 Linden Makelaardij
tweede makelaar Integer Advies Hypotheken
gemeente Almere

Informatie

In Almere wordt het nieuwbouwproject Stadspaleizen - Stadspaleizen appartementen gerealiseerd. Dit is in de wijk Almere-Poort. Dit project omvat 20 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 235.900 tot € 235.900. De woningen hebben een oppervlak vanaf 77 tot ca. 77 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De 4 Linden Makelaardij in Almere. U kunt ook terecht bij makelaar Integer Advies Hypotheken.

Andere nieuwbouwprojecten in Almere kunt u hier vinden: Nieuwbouw Almere

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 20 woningen beschikbaar
Prijs Euro 235.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
10Te Koop0772323€ 235.900v.o.n. 

Type: Stadspaleizen appartementen
Elk paviljoen heeft tien koopappartementen van zo’n 71 tot 106 vierkante meter leefruimte met een tuinterras of hoekbalkon. 
Je hebt de keuze uit een drie- of vierkamerappartement. Iedere woning is energiezuinig en onderhoudsarm dankzij de kunststof kozijnen. Met de hoge ramen, ruime woonkamers, hoekbalkons en dakterrassen voldoen alle appartementen aan de huidige woonwensen. Ontdek het zelf.
 
Er is voor iedere koper een parkeerplaats beschikbaar op het naastgelegen parkeerterrein. . Je hoeft dus nooit meer te zoeken naar een plek voor je auto. Voor welk paviljoen kies jij?

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Stadspaleizen
Koopappartementen in Almere Poort
In nieuwbouwproject Wonen in Stadspaleizen in Almere Poort komen twee woongebouwen met elk twaalf appartementen en twee penthouses. Daarnaast heb je als koper de keuze uit een ruim balkon of (dak)terras. Wat kies jij?

Wonen op loopafstand van strand en duinen
Wonen in Stadspaleizen ligt op loopafstand van strand, duinen en het IJmeer. Op de fiets ben je zelfs al binnen tien minuten op het Almeerderstrand. Hier hangt het hele jaar door een ultieme vakantiesfeer. In de wintermaanden kun je heerlijk uitwaaien terwijl je bijvoorbeeld de hond uitlaat. Tijdens de zomer geniet je op een van de vele terrasjes van de ondergaande zon. Een vakantiebestemming als voortuin, wie wil dat nou niet?

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?