Op de hoogte van nieuwe projecten in Alphen aan den Rijn? Klik hier!

Park100 - Herenhuizen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Alphen aan den Rijn, project Park100 - Herenhuizen

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Park100 - Herenhuizen
aantal koopwoningen 17
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 379.000 - € 379.000
oppervlakte 191 - 191 m²
perceeloppervlakte 126 - 126 m²
aantal kamers 7

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Blauwhoed
makelaar Koppes Makelaardij BV
gemeente Alphen aan den Rijn

Informatie

In Alphen aan den Rijn wordt het nieuwbouwproject Park100 - Herenhuizen gerealiseerd. Dit is in de wijk Oudshoorn. Dit project omvat 17 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 379.000 tot € 379.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 191 tot ca. 191 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 126 tot 126 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Koppes Makelaardij BV in Alphen aan den Rijn.

Andere nieuwbouwprojecten in Alphen aan den Rijn kunt u hier vinden: Nieuwbouw Alphen aan den Rijn

Woningen
1 van 17 woningen beschikbaar
Prijs Euro 379.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
13Optie12619107€ 379.000v.o.n. 

Type: Herenhuizen
Type C

Ouderwets groot, met de luxe van nu

Zijn jullie op zoek naar een bijzonder grote woning op een unieke plek, dan bieden de Herenhuizen uitkomst. Met een oppervlakte van meer dan 190 m² kunnen deze woningen met recht een herenhuis worden genoemd. Deze unieke woningen hebben maar liefst drie bovenverdiepingen, een standaard uitgebouwde woonkamer, minimaal zes slaapkamers, een vrij indeelbare zolder, standaard twee badkamers en twee toiletten. Ideaal voor grote gezinnen!
 • 4 woonlagen
 • Woonoppervlakte circa 191 – 214 m²
 • Kaveloppervlakte circa 137 – 287 m²
 • Beukmaat 5,40 meter 
 • Riante woonkamer met open keuken
 • Comfort van vloerverwarming op de begane grond
 • Complete Bruynzeel hoekkeuken met Siemens inbouwapparatuur en kunststenen aanrechtblad
 • Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche met glazen douchescherm, wastafel, vrijhangend toilet en grote tegels
 • 2e badkamer met douchehoek en wastafel
 • 6 tot 8 slaapkamers
 • Vrij indeelbare 3e verdieping
 • Tuin op het zuidwesten


Project: Park100
Park100, een groene woonwijk op een unieke plek in Alphen aan den Rijn
 
In Nieuwe Sloot, achter de Oudshoornseweg, komt een prachtige nieuwe wijk met circa 100 woningen. Of je nu samen woont of met een groot gezin, je zult hier je droomhuis vinden. In Park100 woon je letterlijk in een park. Dit terwijl je lopend of met de fiets zó in het centrum bent.
 
Groen en water spelen in Park100 een hoofdrol. De woningen zijn in kleine blokken geschakeld en worden afgewisseld met diverse hofjes en pleintjes. In het park komen natuurlijke slootjes en een vijver. Dat maakt het voor de kinderen tot een klein paradijs, maar zelf krijg je ook alle ruimte om stijlvol uit te pakken.
 
Kies je favoriet!
 
Park100 zal in twee fasen verkocht en gebouwd worden. In de eerste fase kun je kiezen uit Parkwoningen, Verandawoningen, Herenhuizen en Parkbungalows. De woningen verschillen in breedte, hoogte en ligging maar hebben allemaal een tijdloze woonsfeer met hellende daken en een warme kleur baksteen. Het is een modern-klassieke stijl waarop je nooit uitgekeken raakt.
 
De woningen van Park100 hebben allemaal een riante tuin. Enkele woningen hebben zelfs een veranda die naadloos overvloeit in het omliggende park.
 
Park100 is écht af!
 
In Park100 koop je all-in, dat wil zeggen inclusief een luxe keuken en een mooi afgewerkte toilet en badkamer. Dit zijn bij uitstek de ruimtes waarin je jouw eigen stijl kunt uitdrukken.
 
Hoe heerlijk is het om uitgebreid te koken voor vrienden en familie en dat je daarvoor alle ruimte hebt. De keuken neemt in ons dagelijks leven een steeds prominentere plek in. Niet voor niets staan de woonbladen er vol van en laten we ons graag inspireren. In Park100 hebben we dan ook gekozen voor een complete Bruynzeel keuken met kunststenen aanrechtblad en vijf inbouwapparaten. En ook het toilet en de badkamer hebben we hoogwaardig ingericht, met mooi Villeroy & Boch sanitair, Grohe kranen en een royaal formaat tegels. Uniek zijn de Herenhuizen, met zelfs 2 badkamers!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?