Op de hoogte van nieuwe projecten in Amsterdam? Klik hier!

Freeboter

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Amsterdam, project Freeboter

Algemene informatie

naam project Freeboter
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
type woningen appartement
type buitenruimte balkon
dakterras
status in verkoop
koopprijs € 495.000 - € 515.000
oppervlakte vanaf 122 m²

Betrokken partijen

makelaar Mie-Lan Kok Estate Agency
gemeente Amsterdam

Het duurzame complex Freebooter is een ontwerp van de Italiaanse architect Giacomo Garziano. Giacomo Garziano, woonachtig in Amsterdam, is geïnspireerd geraakt door de kenmerken van Zeeburgereiland. Vanuit de componenten water, ruimte en stad is zijn unieke ontwerp ontstaan. Voordat het eiland ontstond lag op deze locatie een vaarroute van diverse schepen. De architect heeft deze historie laten terugkomen in zijn ontwerp. Het nautische thema van een zeilboot is te zien door het gebruik van hout in de constructie en door de diverse niveauverschillen in de appartementen. De uitstraling van de gevel met houten lamellen en veel glas geven je het idee dat je vanaf het dek van een schip, uitzicht hebt op de golvende zee.

Freebooter is een duurzaam ontwerp. Zo wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen milieuvriendelijk hout en is er energiezuinig ontworpen door het gebruik van zonnepanelen. De houten lamellen op de gevel reguleren het inkomende licht gedurende de dag. Privacy is gegarandeerd dankzij een geïntegreerd gordijn systeem.

Omgeving:
Op het driehoekige schiereiland in het IJ verrijst de nieuwe stadswijk Zeeburgereiland. Dit gebied zal de komende jaren verder ontwikkeld worden met woningen, scholen, sportvelden, speelplaatsen en winkels. Op Zeeburgereiland vindt u rust en ruimte, terwijl u toch deel uitmaakt van de bruisende binnenstad. Kortom een heerlijke omgeving om te wonen, te sporten en te ontspannen.

De bereikbaarheid van het appartementencomplex is uitstekend, binnen tien minuten bent u op Centraal Station. Op loopafstand vindt u bus 37 naar o.a. Amstelstation en winkelcentrum Boven het IJ.

De genoemde prijzen zijn exclusief erfpacht.

Indeling appartement 1:

Dit appartement is ontworpen om een kern waar u de keuken (begane grond) en de badkamer (eerste verdieping) vindt. Vanuit de entree bereikt u eerst de keuken. Eromheen vindt u ’the living’, bestaande uit de woon- en eetkamer, welke vloeiend in elkaar overlopen. Deze ruimte biedt zowel toegang tot de interne berging in de kelder als ook toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping vindt u rondom de badkamer de ‘master bedroom’, de tweede slaapkamer en de slaap- of werkkamer. De houten lamellen op de gevel reguleren het inkomende licht gedurende de dag. Privacy is gegarandeerd dankzij een geïntegreerd gordijn systeem.

Indeling appartement 2:

Een aparte, eigen entree aan de zijkant leidt naar het tweede appartement. Het open ontwerp, rond de kern met daarin de keuken en het toilet, biedt maximale flexibiliteit. De woonkamer fuseert met de eetkamer, de multifunctionele ruimte en het royale balkon. Via de trap naar de vierde verdieping bereikt u de vide, waar uw een doorkijk heeft naar de ondergelegen verdieping. Op deze etage vindt u de badkamer, ‘master bedroom’, een tweede slaapkamer en heeft uw toegang tot het royale terras.Net als bij appartement 1 heeft uw uitkijk over het water en bent u in elke kamer verzekerd van privacy en een optimale lichtinval. De balkons en terrassen creëren continuïteit tussen binnen en buiten, ze vergroten de ruimtes en zorgen dat ook van buitenaf de binnenruimtes zijn verbonden.

  • De appartementen hebben een energielabel A+++, o.a. door het gebruik van zonnepanelen en driedubbel glas.
  • Bij voldoende belangstelling voor de verkoop, zal de bouw naar verwachting juni 2016 kunnen starten. De opleveringsprognose van de appartementen is eind 2016/begin 2017.
  • De genoemde prijzen zijn op basis van jaarlijkse erfpachtcanon. Van toepassing zijn de Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000. Koper heeft eventueel vier canon opties; indexcanon, 10 jaar vaste canon, 25 jaar vaste canon of afkoop voor 50 jaar.
  • De woning zal worden aangesloten op stadsverwarming.

 

Architect/ontwikkelaar: Giacomo Garziano/ GG-Loop

http://freebooter.nl/
http://mielankok.nl/nl/aanbod-makelaardij/


foutje ontdekt?