Op de hoogte van nieuwe projecten in Amsterdam? Klik hier!

Y-CITY 2

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Amsterdam, project Y-CITY 2

Algemene informatie

naam project Y-CITY 2
aantal koopwoningen 65
type woningen appartement
penthouse
type buitenruimte balkon
dakterras
status in verkoop
koopprijs € 199.900 - € 349.900
oppervlakte 66 - 183 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar HSB Volendam
makelaar ERA van de Steege Amsterdam-West en Amstelveen
tweede makelaar Fris Woningmakelaars Amsterdam
gemeente Amsterdam

Belangrijke data

start verkoop 18 juni 2016

Op het Zeeburgereiland in Amsterdam ontwikkelt HSB vier modern vormgegeven appartementengebouwen, alle met zonnige terrassen. De appartementen zijn voorzien van goede isolatie, vloerverwarming en luxe afwerking.

Y-City 1 was een succes. De verkoop ging razendsnel en de bouw is inmiddels in volle gang. Tijd om door te pakken met de volgende fase. Graag laten wij u kennismaken met de 61 appartementen en 4 penthouses in Y-City 2. Variatie is het sleutelwoord! Hier heeft u echt iets te kiezen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 66 tot 185 m². Zin om op één van de best bereikbare plekken in Amsterdam te wonen en dagelijks te genieten van een weids uitzicht nabij het IJmeer? Kies voor Y-City 2.

Een schitterend nieuwbouwplan op het Zeeburger eiland. Zeg nou zelf, zo vaak krijgt u toch niet de kans om binnen de ring van Amsterdam een spiksplinter nieuw appartement te bemachtigen? Nu in actie komen, betekent straks genieten van uw eigen stukje Amsterdam met alles wat de stad te bieden heeft op het gebied van cultuur, historie, kunst, uitgaan, winkelen en evenementen. Altijd dichtbij!


foutje ontdekt?