Op de hoogte van nieuwe projecten in Amsterdam? Klik hier!

Cruquius

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Amsterdam, project Cruquius

Algemene informatie

naam project Cruquius
aantal woningen 500
type woningen appartement
rijwoning
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Amvest
gemeente Amsterdam

Belangrijke data

start verkoop 2e kwartaal 2018

Informatie

In Amsterdam wordt het nieuwbouwproject Cruquius gerealiseerd. Dit is in de wijk Oost.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar Amvest in Amsterdam.

Andere nieuwbouwprojecten in Amsterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Amsterdam

CRUQUIUS ligt op het schiereiland Cruquius in het oostelijk havengebied. Een fantastische plek binnen de ring van Amsterdam.

Aan de noordkant varen de boten voorbij op het water van de Entrepothaven. Door de opzet van het project in losse blokken kijken zo veel mogelijk bewoners straks uit over het water. Ook de ligging van de balkons op de zon is door deze opzet optimaal. Aan de oostkant van de locatie is nu nog een betoncentrale gevestigd die op termijn zal vertrekken. Aan de westkant staan nu nog de karakteristieke oude opslagloodsen van de wijnterminal waar restaurant The Harbour Club in gevestigd is.

Ontmoet Cruquius, het laatste onontgonnen schiereiland van Amsterdam. Op deze industriële locatie vlakbij de binnenstad kun jij straks wonen, werken of recreëren. Ben jij verliefd op de stad en op zoek naar iets nieuws en anders? Dan is Cruquius de plek voor jou.

Kijk voor meer informatie en meld je aan als belangstellende op de website van Cruquius. Volg het project ook via facebook en twitter.

foutje ontdekt?