Op de hoogte van nieuwe projecten in Amsterdam? Klik hier!

STATE Amsterdam - IRON suite

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Amsterdam, project STATE Amsterdam - IRON suite

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project STATE Amsterdam - IRON suite
aantal koopwoningen 9
aantal beschikbaar 5
aantal onder optie 2
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 1.118.806 - € 1.151.583
oppervlakte 190 - 190 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V.
makelaar Eefje Voogd Makelaardij
tweede makelaar Makelaarskantoor Carla Van Den Brink B.V.
gemeente Amsterdam

Informatie

Het nieuwbouwproject STATE Amsterdam - IRON suite wordt gebouwd in de plaats Amsterdam. Dit project bevindt zich in de wijk Oost. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 9 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 1.118.806 tot € 1.151.583. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 190 tot ca. 190 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Eefje Voogd Makelaardij in Amsterdam of bij de makelaar Makelaarskantoor Carla Van Den Brink B.V..

Andere nieuwbouwprojecten in Amsterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Amsterdam

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
5 van 9 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 1.118.806 tot Euro 1.151.583
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
263Te Koop019004€ 1.118.806v.o.n. 
267Te Koop019004€ 1.127.001v.o.n. 
271Te Koop019004€ 1.135.195v.o.n. 
275Optie019004€ 1.143.388v.o.n. 
279Optie019004€ 1.151.583v.o.n. 

Type: IRON suite

SEMI-PENTHOUSE ‘THE IRON SUITE’
 
Met maar liefst in totaal ca. 210 m2 waarvan ca. 20 m2 terras zijn deze vier-kamer semi-penthouses met grote glaspartijen en een fenomenaal uitzicht op de oude binnenstad zeer aantrekkelijk. Er worden 9 woningen van dit type gerealiseerd.

DUURZAAMHEID STAAT VOOROP
Project STATE is uiterst duurzaam en energiezuinig. Zo komt de EPC norm van slechts 0,15 maar zelden voor. STATE wordt 100% kilmaatneutraal.
 
Naast het voordeel van lagere energiekosten, zorgt een energiezuinig appartement ook voor een hogere leencapacititeit en een lagere rente.
Laat u goed informeren over de kortingen, vormen hypotheek en andere financiële oplossingen. Daar valt zeker winst voor u te behalen. Wij informeren u hier graag verder over.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem dan snel contact op met de makelaars voor meer informatie over project STATE!

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: STATE Amsterdam
STATE AMSTERDAM

DE BOUW IS GESTART! ER ZIJN NOG ENKELE IRON-SUITES TE KOOP.
Bekijk de suite van binnen via https://vrtours.vorm.nl/state/

Bekijk hier de brochure.
Iconisch. Dat is STATE Amsterdam, ontwikkeld door VORM Projectontwikkeling. Een markant gebouw dat verrijst in het Amstelkwartier. En dat straks iedereen kent, waar iedereen van weet waar het staat en... over droomt. Geïnspireerd op de architectuur van Flatiron Building in New York City. Een wereldberoemde wolkenkrabber, door zijn scherpe driehoekige vorm met decoratieve gevel in neo-renaissancestijl. 
  
NEW YORK MEETS AMSTERDAM

De woontoren STATE is met haar hoogte van maar liefst 70 meter Amsterdams nieuwste landmark. Een statement van 22 verdiepingen waar echt niemand omheen kan. Met de koopappartementen vanaf de tiende verdieping, met een adembenemend uitzicht over Amsterdam en de Amstel. Bekijk hier de hotspotkaart

AMSTELKWARTIER

STATE schittert straks in het Amstelkwartier. Een nieuw stukje Amsterdam – tussen Zuid en Watergraafsmeer – direct aan de Amstel. Vlak bij het centrum, omgeven door groen en water. Een weergaloze locatie met trendy hotspots, authentieke plekken en historische gebouwen. De contouren zijn al zichtbaar. Een echte Amsterdamse wijk in ontwikkeling. Waar kinderen heerlijk spelen en sportievelingen hardlopen in het nieuwe stadsparkje langs de Amstel. Waar anderen weer neerstrijken op de autovrije parkoevers om te turen over het water of te kijken naar de roeiers. Ontdek biercafé Hesp, natuur- en recreatiegebied Amstelscheg en café-restaurants Dauphine en de IJsbreker; er valt van alles te beleven. Bekijk hier de video met interviews van omwonende

OVERAL DICHTBIJ

Door de centrale ligging bent u snel op weg richting het centrum (15 min.), de snelweg A10 (5 min.), Schiphol (15 min.) en de weilanden van het Groene Hart (30 min.). Met de fiets staat u zo in het Museum­kwartier, op de Dam, de Albert Cuyp of in de Pijp. Het Amstelstation ligt op loopafstand. Kortom: een unieke woonomgeving voor moderne wereldburgers met een actief leven, die ook volop willen genieten van rust en ruimte. Bekijk hier het interview met Thijs Reuten - Stadsdeelwethouder

ERFPACHT

U kunt de woning kopen op basis van afgekochte erpacht voor een periode van 50 jaar. Daarnaast kunt u kiezen voor kopen met een jaarlijks canonpercentage of een vast percentage voor 10 of 25 jaar. VORM Finance kan u hierover nadere toelichting geven in een persoonlijk gesprek. Indien u kiest voor afkoop van de canon, brengt de gemeente Amsterdam aanvullend een rentevergoeding in rekening over de afkoopsom minus de door de projectontwikkelaar betaalde eerste twee jaar erfpacht. Deze rente wordt vermeerderd met omzetbelasting.

DUURZAAMHEIDSHYPOTHEEK
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Bekijk hier de video van de start bouw met de kopers

Lees hier de meest gestelde vragen

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Genoemde prijzen zijn o.b.v. jaarlijkse canon incl. BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?