Op de hoogte van nieuwe projecten in Amsterdam? Klik hier!

The Duchess Amstelkwartier

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Amsterdam, project The Duchess Amstelkwartier

Algemene informatie

naam project The Duchess Amstelkwartier
aantal woningen 54
type woningen appartement
penthouse
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar KondorWessels Vastgoed
makelaar Sense Vastgoed
gemeente Amsterdam

Belangrijke data

start verkoop 4e kwartaal 2016

Informatie

Het nieuwbouwproject The Duchess Amstelkwartier wordt gebouwd in de plaats Amsterdam. Dit project bevindt zich in de wijk Oost.

De oplevering van deze woningen start 4e kwartaal 2016. Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Sense Vastgoed in Amsterdam.

Andere nieuwbouwprojecten in Amsterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Amsterdam

Genieten van het stadse leven aan het park, naast de jachthaven en aan de Amstel! Er zijn maar weinig plekken in Amsterdam waar je zo mooi woont als in The Duchess Amstelkwartier. In de nieuwe stadswijk van Amsterdam Oost worden 3 stijlvolle gebouwen met 54 appartementen van 30 m² tot 120 m² ontwikkeld. The Duchess voorziet onder andere in:
  • Luxe afgewerkte entrees voorzien van Parcers. Deze slimme brievenbussen zorgen ervoor dat je nooit meer thuis hoeft te blijven voor een pakketje. Ook het terugsturen van pakketjes kan gemakkelijk via de Parcer brievenbussen.
  • 4,5 meter hoge ramen en plafonds van de 2 split-level appartementen op de BG (met eigen tuin én uitzicht op het park).
  • Een 'all electric' gebouw. Dat betekent niet alleen een lage energierekening, maar ook een duurzaam gebouw. ZON Energie levert warmte, koude, warm tapwater en duurzame lokale elektriciteit. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar de technische installatie.
  • Een onderliggende parkeergarage met 33 parkeerplaatsen en een overdekte fietsenberging op de binnenplaats.

Blok B is in optieverkoop! 
Tot dinsdag 27 december 2016 12.00 uur is het mogelijk je online in te schrijven voor de optie op een van de eerste 11 appartementen. De optie wordt aangeboden voor € 2.000,- en verrekend met de V.O.N. prijs. De 43 appartementen van blok A en C en de parkeerplaatsen gaan in januari 2017 in verkoop. Aanmelden voor een optie doe je zo:

1. Meld je aan als geïnteresseerde op via het interesseformulier op de website en activeer je account of log in met je bestaande account.
2. Klik op de link 'inloggen' in de email of onder het interesseformulier. Je vindt het inschrijfformulier voor de optie bovenaan in je eigen account. Hierin wordt gevraagd naar je huidige situatie en top 3 voorkeursappartementen.
3. Zorg ervoor dat de inschrijving vóór dinsdag 27 december 2016 12.00 uur compleet en ondertekend is. De woningen worden toegewezen, hierbij wordt gekeken naar de aangegeven voorkeuren en situatie. Een werkgeversverklaring is voor het nemen van een optie nog niet nodig.
4. Je ontvangt uiterlijk woensdag 28 december 2016 bericht terug.

foutje ontdekt?