Op de hoogte van nieuwe projecten in Amsterdam? Klik hier!

The Duchess Amstelkwartier

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Amsterdam, project The Duchess Amstelkwartier

Algemene informatie

naam project The Duchess Amstelkwartier
aantal woningen 54
type woningen appartement
penthouse
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar KondorWessels Vastgoed
makelaar Sense Vastgoed
gemeente Amsterdam

Belangrijke data

start verkoop 2e kwartaal 2017

Informatie

Het nieuwbouwproject The Duchess Amstelkwartier wordt gebouwd in de plaats Amsterdam. Dit project bevindt zich in de wijk Oost.

De oplevering van deze woningen start 2e kwartaal 2017. Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Sense Vastgoed in Amsterdam.

Andere nieuwbouwprojecten in Amsterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Amsterdam

- Door vertraging in het proces gaat dit project later in verkoop dat gepland. Schrijf je in op de website en we stellen je per mail op de hoogte van de nieuwe start verkoop. - 

Genieten van het stadse leven aan het park, naast de jachthaven en aan de Amstel! Er zijn maar weinig plekken in Amsterdam waar je zo mooi woont als in The Duchess Amstelkwartier. In de nieuwe stadswijk van Amsterdam Oost worden 3 stijlvolle gebouwen met 54 appartementen van 30 m² tot 120 m² ontwikkeld. The Duchess voorziet onder andere in:
  • Luxe afgewerkte entrees voorzien van Parcers. Deze slimme brievenbussen zorgen ervoor dat je nooit meer thuis hoeft te blijven voor een pakketje. Ook het terugsturen van pakketjes kan gemakkelijk via de Parcer brievenbussen.
  • 4,5 meter hoge ramen en plafonds van de 2 split-level appartementen op de BG (met eigen tuin én uitzicht op het park).
  • Een 'all electric' gebouw. Dat betekent niet alleen een lage energierekening, maar ook een duurzaam gebouw. ZON Energie levert warmte, koude, warm tapwater en duurzame lokale elektriciteit. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar de technische installatie.
  • Een onderliggende parkeergarage met 33 parkeerplaatsen en een overdekte fietsenberging op de binnenplaats.

Blok B is in optie! 
De eerste 11 appartementen van Blok B zijn in optie. Blok A en Blok C gaan spoedig in verkoop, schrijf je in op de website en we houden je op de hoogte.

foutje ontdekt?