Op de hoogte van nieuwe projecten in Amsterdam? Klik hier!

Mi Oso

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Amsterdam, project Mi Oso

Algemene informatie

naam project Mi Oso
aantal woningen 42
type woningen rijwoning
hoekwoning
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ERA Contour
gemeente Amsterdam

Belangrijke data

start verkoop 1e kwartaal 2018

Informatie

In Amsterdam wordt het nieuwbouwproject Mi Oso gerealiseerd. Dit is in de wijk Zuidoost.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar ERA Contour in Zoetermeer.

Andere nieuwbouwprojecten in Amsterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Amsterdam

De warmste buurt van Amsterdam Zuidoost!

Mi Oso wordt een bijzondere woonbuurt in stadsdeel Zuidoost met een warme uitstraling. Het project bestaat uit 3 blokjes met in totaal 42 eengezinswoningen die losjes gegroepeerd zijn rond een bloementuin. Uniek aan deze koophuizen is de sfeervolle veranda. Hier combineert u buiten met binnen. Stelt u zich eens voor: straks zit u heerlijk op uw veranda, uitkijkend over het groene binnengebied waar uw kinderen spelen met de buurtkinderen.

Mi Oso is anders dan andere nieuwbouwwijken. U komt hier thuis in een kleinschalig autoluw buurtje met een geheel eigen karakter. Dat komt door de opbouw rond het groene binnengebied en door de architectuur: houtlook gevels, rode daken en de gezellige veranda’s. Tegelijkertijd is het een moderne buurt, dus van alle gemakken voorzien, comfortabel en energiezuinig.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het ontwerp en de indeling van de woningen.Wat zeker is, zijn de veranda's. Deze maken de huizen echt bijzonder en geven een heerlijk vakantiegevoel.

De verkoop start naar verwachting eind eerste kwartaal 2018. De prijzen liggen rond de €290.000,- v.o.n. Kijk voor meer informatie op www.mi-oso.nlfoutje ontdekt?