Op de hoogte van nieuwe projecten in Amsterdam? Klik hier!

Karspelhof Amsterdam, fase 2 - (Extra) parkeerplaatsen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Amsterdam, project Karspelhof Amsterdam, fase 2 - (Extra) parkeerplaatsen

Algemene informatie

naam project Karspelhof Amsterdam, fase 2 - (Extra) parkeerplaatsen
aantal koopwoningen 14
aantal beschikbaar 7
status in verkoop
koopprijs € 6.692 - € 6.692
oppervlakte onbekend
perceeloppervlakte 12 - 12 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Synchroon B.V.
makelaar Fris Woningmakelaars Amsterdam
tweede makelaar ERA van de Steege Projectmakelaars
gemeente Amsterdam

Informatie

In Amsterdam wordt het nieuwbouwproject Karspelhof Amsterdam, fase 2 - (Extra) parkeerplaatsen gerealiseerd. Dit is in de wijk Zuidoost. Dit project omvat 14 te koop staande

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 6.692 tot € 6.692. worden gebouwd op een perceel van 12 tot 12 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Fris Woningmakelaars Amsterdam in Amsterdam. U kunt ook terecht bij makelaar ERA van de Steege Projectmakelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Amsterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Amsterdam

Woningen
7 van 14 woningen beschikbaar
Prijs Euro 6.692
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
28.0Te Koop12000€ 6.692v.o.n. 
Erfpacht
31.0Te Koop12000€ 6.692v.o.n. 
Erfpacht
38.0Te Koop12000€ 6.692v.o.n. 
Erfpacht
39.0Te Koop12000€ 6.692v.o.n. 
Erfpacht
42.0Te Koop12000€ 6.692v.o.n. 
Erfpacht
43.0Te Koop12000€ 6.692v.o.n. 
Erfpacht
44.0Te Koop12000€ 6.692v.o.n. 
Erfpacht

Type: (Extra) parkeerplaatsen
Parkeren in Karspelhof

Er zijn diverse parkeermogelijkheden in dit project.

Basis

In de basis is bij de twee-onder-een-kap én geschakelde woningen één parkeerplaats naast de woning inbegrepen. Bij de rij-en hoekwoningen is inbegrepen één parkeerplaats in één van de twee besloten parkeerhoven van blok 3 of blok 4. Voor deze parkeerhoven wordt een Vereniging van Eigenaars opgericht.

Extra parkeerplaats
Daarnaast zijn er 14 extra parkeerplaatsen beschikbaar in het parkeerhof van blok 3.
Heeft u belangstelleing voor een tweede (of derde) parkeerplaats? Neem dan contact op met de makelaar. Voor de parkeerplaatsen geldt geen inschrijving. De prijs voor een extra parkeerplaats is € 6.692,- v.o.n. op basis van jaarlijkse erfpachtcanon inclusief 2 jaar canon. De prijs op basis van 50 jaar afkoop is € 9.800,-. v.o.n.
Op de afbeelding ziet u waar de parkeerhoven zijn gesitueerd én de nummers van de extra beschikbare parkeerplaatsen.

Project: Karspelhof Amsterdam, fase 2
Karspelhof is eigentijds wonen in een stedelijke omgeving, in een bestaande wijk, aan een rustig park met het levendige hart om de hoek. Genoeg ruimte voor het hele gezin! Bovendien is ook een prijswinnend project. Vorig jaar won dit nieuwe bouwplan en mag het gerealiseerd gaan worden vanwege het buitengwoon strakke ontwerp en uiterst duurzame karakter; één van de meest duurzame, groene, besparende én herkenbare woningen in Amsterdam en omgeving.

Is Amsterdam zuidoost al uw thuis? Of gaat ook u deze woonplaats ontdekken?
Hier komt alles samen wat het dagelijkse leven aangenaam maakt:
Betaalbaar wonen, eten, sport, winkelen, muziek, scholen, buitenspelen en openbaar vervoer en uitvalswegen zijn dichtbij.
Schrijf u in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Omgeving
Middenin een bestaande woonwijk ligt verscholen het nieuwe Karspelhof, direct aan het park. Het comfort van Karspelhof vindt u in de bestaande voorzieningen om de hoek aan de Karspeldreef en in de ruime, gevarieerde en eigentijdse woningen die de architect voor u heeft ontworpen.

Het metrostation ligt op loopafstand net als de markt (di. en vrij.), meerdere supermarkten, scholen en een ruim winkelaanbod. Met uw auto rijdt u zo de A9 op richting Diemen of Amstelveen. Aangezien hier vrijwel alleen bestemmingsverkeer komt, is buitenspelen op straat of in het park meer dan veilig. U parkeert naast uw woning of op een besloten parkeerhof in het plan.

Wonen

Er worden 50 ruime en bijzonder strak ontworpen hoek-, rij- en twee-onder-éénkapwoningen gerealiseerd met tuin, achterom en berging. Een frans balkon, een extra ruime keuken met erker of een terras op de verdieping met pergola; ruimte binnen- en buiten. Er zijn woningen met 2,5 en 3 woonlagen. Alle woonlagen kunt u ten volle benutten omdat er geen schuine wand te bekennen is.
De woningen hebben 3 slaapkamers en, afhankelijk het type, zijn uit te breiden naar 4 en zelfs 5 slaapkamers. In de basis vindt u een ruime woonkamer en keuken. Naar wens kunt u deze ruimten extra uitgebreiden; leefruimte voor u, uw gezin en/ of familie en vrienden. Uw tuin is ook echt uw tuin en geen opslagplek van klicko’s en dergelijke; huisafval kunt u kwijt in de ondergrondse afvalcontainers in de wijk.

Tot slot, Karspelhof is Groen met een hoofdletter “ G” . De hoge isolatie, het gebruik van groene materialen en de zonnepanelen op het dak verrassen u straks met een hele andere, waarschijnlijk veel lagere, energierekening dan u nu gewend bent. Zelfs de warmte uit het douchewater wordt opnieuw gebruikt. U bespaart en bent Groen bezig zonder dat  u er iets voor hoeft te doen.

Welkom in Karspelhof Amsterdam!
Start verkoop voorjaar/ zomer 2016.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?