Op de hoogte van nieuwe projecten in Arnhem? Klik hier!

18 woningen Vlinders - Velperparc - Dagpauwoog

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Arnhem, project 18 woningen Vlinders - Velperparc - Dagpauwoog

Algemene informatie

naam project 18 woningen Vlinders - Velperparc - Dagpauwoog
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 384.700 - € 394.700
oppervlakte 148 - 148 m²
perceeloppervlakte 268 - 352 m²
inhoud 575 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Klaassen Vastgoedontwikkeling B.V.
makelaar ABC Makelaars
tweede makelaar Spitman Makelaars
gemeente Arnhem

Informatie

In Arnhem wordt het nieuwbouwproject 18 woningen Vlinders - Velperparc - Dagpauwoog gerealiseerd. Dit is in de wijk Velperweg en omgeving. Dit project omvat slechts 2 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 384.700 tot € 394.700. De woningen hebben een oppervlak vanaf 148 tot ca. 148 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 268 tot 352 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar ABC Makelaars in Arnhem. U kunt ook terecht bij makelaar Spitman Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Arnhem kunt u hier vinden: Nieuwbouw Arnhem

Woningen
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 384.700 tot Euro 394.700
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Optie2681485755€ 384.700v.o.n. 
2Optie3521485755€ 394.700v.o.n. 

Type: Dagpauwoog
Deze twee sfeervolle tuingerichte 2 onder 1 kapwoningen verrijzen aan de Oude Velperweg. Ze zijn ruim van opzet en voorzien van grote glaspartijen, waardoor u profiteert van veel licht. Genieten van rust en groen doet u in uw tuin op het zuiden. Parkeren kan heel makkelijk op eigen terrein of in uw eigen garage.

Indeling: Via de hal komt u in een ruim leefgedeelte - inclusief woonkeuken - dat is gericht op de zonnige tuin. Wilt u nog meer ruimte? Dan kunt u kiezen voor een uitbouw van 2,5 meter. In de hal vindt u verder het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één grotere ouderslaapkamer. Ook vindt u op deze verdieping de badkamer, die standaard is voorzien van een ligbad, en een separaat toilet. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, die mogelijkheden biedt voor één of meer slaap- of werkkamers.

Er zijn diverse uitbreidingsopties mogelijk voor deze woningen, zoals: Uitbouw achterzijde, dakkapel achterzijde, dakraam voor- en/of achtergevel, indeling zolder verdieping met extra werk- of slaapkamer.Project: 18 woningen Vlinders - Velperparc
Nieuwbouwproject Vlinders in Arnhem-Noord is onderdeel an de ontwikkelingen binnen het project Velperparc. Hier wordt het voormalige bedrijventerrein van AKZO veranderd in een vriendelijke woonomgeving. Vlinders ligt vijf à tien minuten fietsen van Arnhems bruisende stadscentrum en vlakbij vele mooie parken.

Vlinders is bovendien gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaarvervoer. Treinstation Velperpoort is dichtbij. De woningen binnen dit nieuwbouwproject zijn ideaal voor iedereen die in de stad wil wonen en tegelijk van rust wil genieten.

Er zijn 3 woningtypes te koop binnen het project:
Dagpauwoog - 2 onder één kapwoningen
Icarusblauwtje - 4 hoekwoningen
Atalanta - 12 rijwoningen
 
Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?