Op de hoogte van nieuwe projecten in Assen? Klik hier!

Kloosterveste

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Assen, project Kloosterveste

Algemene informatie

naam project Kloosterveste
aantal koopwoningen onbekend
type woningen hoekwoning
geschakeld
type buitenruimte tuin
status in verkoop
koopprijs onbekend
oppervlakte onbekend
aantal kamers 4 - 5

Betrokken partijen

makelaar Oosting Makelaars
tweede makelaar Lamberink Garantiemakelaars
gemeente Assen

Ten zuiden van Assen ligt nieuwbouwwijk Kloosterveen. De wijk bestaat uit 15 verschillende woonbuurten. De namen van de meeste buurten beginnen met Klooster (Kloosterhaven, Kloosterduinen, Kloosterhoven etc.). De nieuwste woonbuurt waar nu gebouwd wordt, is Kloosterveste.

Kloosterveste is opgedeeld in een binnen- en een buitenring. De buitenring wordt gedeeltelijk ontsloten door water. In de binnenring ligt een groot winkelcentrum met een oppervlakte van meer dan 8.000 m2.

In Kloosterveste heeft Roosdom Tijhuis, in samenwerking met Bouwfonds Ontwikkeling, dit project in de verkoop.
Het eerste project bestaat uit 6 rijwoningen van het type Ravelijn en 5 rijenwoningen van het type Bastion (allen verkocht).

Het tweede project welke nu in de verkoop is bestaat uit een rij van vijf woningen. Deze woningen liggen aan het water in de buitenring van Kloosterveste. De woningen liggen op ruime kavels. De hoekwoningen bieden u zelfs mogelijkheid voor een parkeerplaats op eigen terrein. De start bouw van deze woningen staat gepland begin 2016.

Fase 3 van het nieuwbouwproject gelegen aan de Oostzijde van Kloosterveste, type Parados, bestaat een een rij van zeven opvallende witte eengezinswoningen. Drie van deze woningen hebben een extra bouwlaag, waardoor er maar liefs 5 slaapkamers mogelijk zijn. Verder hebben de beide hoekwoningen de parkeergelegenheid op eigen terrein.


foutje ontdekt?

evenementen in Assen  

do
25-01
25 t/m 27 jan 2018 - Beurs Bouwplan 2018