Op de hoogte van nieuwe projecten in Assen? Klik hier!

Eykenhof - Koperwiek

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Eykenhof - Koperwiek
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 392.500 - € 392.500
oppervlakte 150 - 150 m²
perceeloppervlakte 557 - 557 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Strukton Projectontwikkeling B.V.
makelaar Oosting Kroon Makelaars
gemeente Assen

Informatie

In Assen wordt het nieuwbouwproject Eykenhof - Koperwiek gerealiseerd. Dit is in de wijk Assen centrum. Dit project omvat slechts 1 te koop staande vrijstaand huis.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 392.500 tot € 392.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 150 tot ca. 150 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 557 tot 557 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Oosting Kroon Makelaars in Assen.

Andere nieuwbouwprojecten in Assen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Assen

Woningen
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 392.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
7Optie55715004€ 392.500v.o.n. 

Type: Koperwiek
De Koperwiek komt in het project Eykenhof Assen slechts één keer voor. De woning staat in tegenstelling tot de andere woningen dwars op de kavel. De U-vormige living met ruime woonkeuken en woonkamer grenst aan de zij- en achtertuin waar u meerdere zitjes kunt creëren. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een apart toilet en badkamer. De zolder is indien gewenst nog in te delen met een extra slaapkamer.
 
Gebruiksoppervlakte     circa 150 m2
Kavel oppervlakte         circa 555 m2
Garage                         circa 20 m2
 
Kenmerken
•           Entree/hal met toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping.
•           U-vormige living met ca 20 m2 woonkeuken en ca 30 m2 woonkamer.
•           Woonkamer met open keuken.
•           Mogelijkheid tot een gesloten keuken.
•           Drie ruime slaapkamers, een apart toilet en badkamer op de eerste verdieping.
•           Ruime en vrij indeelbare zolder van ca. 20 m2.
•           Vloerverwarming op de begane grond.

Project: Eykenhof
Comfortabel wonen en genieten van rust en ruimte en dat op steenworp afstand van het centrum van Assen. Zo heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van de stad. Direct gelegen naast het Asserbos waar ruimte is voor een ontspannende wandeling. Thuiskomen in een fijne buurt met ruimte en volop groen, en waar kinderen veilig buiten spelen.
 
Genieten van uw zonnige achtertuin en het gemak van het contact met de buren en vrienden in de wijk. Zin in de stad? Dan springt u op de fiets en staat u binnen 5 minuten op de Brink. Heerlijk toch dat u gewoon naar huis kunt fietsen na een avondje uit? Onbezorgd genieten van het leven, dat is wat wonen in Eykenhof Assen u te bieden heeft!
 
Aan de rand van het Asserbos – de Beilerstraat – worden 23 prachtige nieuwe woningen gebouwd in een eigentijdse jaren dertig stijl. Beschut in een hof waar optimaal geleefd kan worden door zowel kinderen als volwassenen. U thuis voelen en genieten van de mooie dingen in het leven voor jong en oud, op een plek waar u alle rust en pure ontspanning kunt vinden.
 
Een huis kopen in Eykenhof Assen is tevens een praktische keuze. Het ligt namelijk op steenworp afstand van het centrum, hèt centrale punt waar mensen elkaar ontmoeten, de laatste nieuwtjes uitwisselen of even de tijd nemen voor een kopje koffie. Ook kunt u hier terecht voor de dagelijkse en de niet-dagelijkse boodschappen. Scholen zijn dichtbij en met de fiets bent u er binnen een paar minuten. Toch liever met de auto? Dan staat deze veilig op uw eigen oprijlaan, wel zo makkelijk. Om u te helpen deze plek geheel op uw wensen af te stemmen, kunt u nu bij Eykenhof Assen zelf uw eigen droomhuis samenstellen. Iets waar eigenlijk iedereen recht op zou moeten hebben. Stel nu zelf uw droomwoning samen naar uw eigen leefsituatie!
 
In Eykenhof Assen kunt u kiezen uit vier typen vrijstaande woningen:
•           IJsvogel
•           Goudvink
•           Bosuil
•           Koperwiek
 
Elke woning heeft een ruime tuin rondom en een eigen parkeergarage (met uitzondering van de Goudvink met de slaapkamer op de begane grond). In het midden wordt een autoluw binnenterrein gecreëerd met een grote vijver waar u heerlijk kunt wegdromen en uw (klein)kinderen kunt zien spelen. De woningen zijn in basis al heerlijk ruim. Wilt u echter meer ruimte of extra slaapkamers, dan kan dat uiteraard. Zo is het mogelijk om de woonkamer te vergroten met een uitbouw aan de achterzijde, een erker of veranda te plaatsen en nog veel meer. Daarnaast is het goed om te weten dat alle woningen erg energiezuinig zijn.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?

evenementen in Assen  

do
24-01
24 t/m 26 jan 2019 - Beurs Bouwplan 2019