Op de hoogte van nieuwe projecten in Assen? Klik hier!

Eykenhof - Goudvink

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Eykenhof - Goudvink
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 6
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 325.000 - € 359.750
oppervlakte 111 - 111 m²
perceeloppervlakte 428 - 554 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Strukton Projectontwikkeling B.V.
makelaar Oosting Kroon Makelaars
gemeente Assen

Informatie

Het nieuwbouwproject Eykenhof - Goudvink wordt gebouwd in de plaats Assen. Dit project bevindt zich in de wijk Assen centrum. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 6 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 325.000 tot € 359.750. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 111 tot ca. 111 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 428 tot 554 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Oosting Kroon Makelaars in Assen.

Andere nieuwbouwprojecten in Assen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Assen

Woningen
6 van 6 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 325.000 tot Euro 359.750
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Te Koop55411104€ 357.500v.o.n. 
6Te Koop48411104€ 359.750v.o.n. 
12Te Koop42811104€ 335.000v.o.n. 
17Te Koop44011104€ 345.000v.o.n. 
18Te Koop45711104€ 342.500v.o.n. 
21Te Koop45111104€ 325.000v.o.n. 

Type: Goudvink
De Goudvink is een “Levensloopbestendige” woning met een ruime entree/hal. De ruime U-vormige living grenst aan de achtertuin waar u op meerdere plekken een zitje kunt creëren.
De slaapkamer met badkamer op de begane grond kunt u bereiken vanuit de hal. Ook vanuit uw slaapkamer loopt u zo de tuin in. De eerste verdieping wordt niet ingedeeld en de zolder is bereikbaar middels een vlizotrap.
 
Gebruiksoppervlakte:    circa 160 m2 (50 m2 op de bovenverdieping)
Kavel oppervlakte:        circa 425 t/m 550 m2
 
Kenmerken
•           Entree/hal met toilet, meterkast, berging, trap naar de eerste verdieping en entree slaapkamer.
•           U-vormige living met ca 20 m2 woonkeuken en ca 35 m2 woonkamer.
•           Woonkamer met open keuken.
•           Mogelijkheid tot een gesloten keuken.
•           Vrij in te delen eerste verdieping.
•           Zolder van ca. 13 m2.
•           Vloerverwarming op de begane grond.

Project: Eykenhof
Comfortabel wonen en genieten van rust en ruimte en dat op steenworp afstand van het centrum van Assen. Zo heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van de stad. Direct gelegen naast het Asserbos waar ruimte is voor een ontspannende wandeling. Thuiskomen in een fijne buurt met ruimte en volop groen, en waar kinderen veilig buiten spelen.
 
Genieten van uw zonnige achtertuin en het gemak van het contact met de buren en vrienden in de wijk. Zin in de stad? Dan springt u op de fiets en staat u binnen 5 minuten op de Brink. Heerlijk toch dat u gewoon naar huis kunt fietsen na een avondje uit? Onbezorgd genieten van het leven, dat is wat wonen in Eykenhof Assen u te bieden heeft!
 
Aan de rand van het Asserbos – de Beilerstraat – worden 23 prachtige nieuwe woningen gebouwd in een eigentijdse jaren dertig stijl. Beschut in een hof waar optimaal geleefd kan worden door zowel kinderen als volwassenen. U thuis voelen en genieten van de mooie dingen in het leven voor jong en oud, op een plek waar u alle rust en pure ontspanning kunt vinden.
 
Een huis kopen in Eykenhof Assen is tevens een praktische keuze. Het ligt namelijk op steenworp afstand van het centrum, hèt centrale punt waar mensen elkaar ontmoeten, de laatste nieuwtjes uitwisselen of even de tijd nemen voor een kopje koffie. Ook kunt u hier terecht voor de dagelijkse en de niet-dagelijkse boodschappen. Scholen zijn dichtbij en met de fiets bent u er binnen een paar minuten. Toch liever met de auto? Dan staat deze veilig op uw eigen oprijlaan, wel zo makkelijk. Om u te helpen deze plek geheel op uw wensen af te stemmen, kunt u nu bij Eykenhof Assen zelf uw eigen droomhuis samenstellen. Iets waar eigenlijk iedereen recht op zou moeten hebben. Stel nu zelf uw droomwoning samen naar uw eigen leefsituatie!
 
In Eykenhof Assen kunt u kiezen uit vier typen vrijstaande woningen:
•           IJsvogel
•           Goudvink
•           Bosuil
•           Koperwiek
 
Elke woning heeft een ruime tuin rondom en een eigen parkeergarage (met uitzondering van de Goudvink met de slaapkamer op de begane grond). In het midden wordt een autoluw binnenterrein gecreëerd met een grote vijver waar u heerlijk kunt wegdromen en uw (klein)kinderen kunt zien spelen. De woningen zijn in basis al heerlijk ruim. Wilt u echter meer ruimte of extra slaapkamers, dan kan dat uiteraard. Zo is het mogelijk om de woonkamer te vergroten met een uitbouw aan de achterzijde, een erker of veranda te plaatsen en nog veel meer. Daarnaast is het goed om te weten dat alle woningen erg energiezuinig zijn.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?