Op de hoogte van nieuwe projecten in Zaanstad? Klik hier!

Villa Toscana

samenvatting
omgeving
hypotheek
de nieuwbouw woningen in dit project zijn allemaal verkocht nieuwbouw Assendelft, project Villa Toscana

Algemene informatie

naam project Villa Toscana
aantal koopwoningen 12
type woningen appartement
penthouse
status in verkoop
koopprijs vanaf € 214.000
oppervlakte 110 - 151 m²
aantal kamers 2 - 4

Betrokken partijen

makelaar Kennemerland Beheer BV
gemeente Zaanstad

Belangrijke data

start bouw eind 2015
oplevering 4e kwartaal 2016

Villa Toscana, wonen in Toscaanse sfeer

 • 6 eengezinswoningen met tuin op het zuiden
 • 4 luxe appartementen met zonnig balkon
 • 2 penthouses met zonnig terras
 • Koopsom vanaf € 214.000,- v.o.n.
 • Prognose start bouw: eind 2015
 • Opleveringsprognose: 4e kwartaal 2016


Zaans wonen

Aan de rand van de Zaanstreek, in de polder bij Assendelft, is de afgelopen jaren nieuwbouwwijk Saendelft verrezen. De combinatie van het Zaanse water en de groene omgeving met de frisse kleuren in de woonbuurten, maken van Saendelft een veel meer dan gemiddelde nieuwbouwwijk, waar het plezierig wonen is. Saendelft is zo goed als klaar, maar in het uiterste zuidelijke puntje van deze geliefde wijk, wordt Villa Toscana gerealiseerd. Een complex met zes eengezinswoningen met tuin en zes appartementen met een ruim balkon of terras op het zuiden en een prachtig uitzicht!

Schitterend gesitueerd aan het water met panoramisch uitzicht

 • Wooncomfort op het hoogste kwaliteitsniveau
 • Rust, ruimte en een perfecte zonoriëntatie
 • Woonoppervlak van 110 tot 151 m² bvo
 • Twee, drie of vier slaapkamers
 • Zonnige tuin of balkon pal op het zuiden en aan het water

 

Villa Toscana

In het zuiden van de reeds gebouwde wijk, wordt als één van de laatste projecten in Saendelft, een kleinschalig, mediterraans vormgegeven wooncomplex gerealiseerd. Het gebouw is ontworpen in de Toscaanse sfeer, wat tot uitdrukking komt in de flauwe dakhelling en het kleur-en materiaalgebruik. Er is goed nagedacht over het wooncomfort en het afwerkingsniveau in deze woningen. Zo zijn de woonkamers en buitenruimten allen zuid georiënteerd en liggen de slaapkamers van de appartementen aan de koelere noordzijde. De sanitaire ruimten zijn geheel ingericht met zwevende toiletten en betegeld tot aan het plafond. Het gebouw heeft vijf woonlagen. Op de begane grond bevinden zich de ingangen van de zes eengezinswoningen. De twee kopwoningen zijn drielaagse woningen met 4 slaapkamers en een zolder met dakkapel. De vier tussenwoningen zijn tweelaagse woningen met drie slaapkamers. Deze zes woningen hebben allen een eigen entree aan de voorzijde en een op het zuiden en aan het water gelegen tuin met berging. Boven de tweelaagse woningen bevinden zich zes appartementen, twee per verdieping, bereikbaar via het trappenhuis en lift achter de centrale voordeur. De appartementen hebben een woonkamer, keuken en ruim balkon aan de zuidzijde en twee slaapkamers aan de noordzijde. De appartementen hebben een berging op de begane grond aan de westzijde van het gebouw. Alle woningen zijn ruim van opzet en hebben een grote, lichte woonkamer met open keuken,(keuken zit niet in de prijs inbegrepen) een luxe badkamer en een separaat zwevend toilet. Daarnaast beschikken ze allemaal over een zonnig gelegen buitenruimte (terras, balkon of tuin) die ruim genoeg is om heerlijk van de zon en het uitzicht te genieten.

Over Saendelft

Rondom het bestaande lintdorp van Assendelft is Saendelft gebouwd. Een woonwijk met een waterrijke oostzijde en een parkrijke omgeving aan de westzijde. De wijk is bijna gereed en alle benodigde voorzieningen zoals een winkelcentrum, gezondheidscentrum, buitenspeelvoorzieningen, basisscholen en een ondergronds afvalsysteem, zijn al aanwezig. Saendelft is een unieke locatie in het groen, maar ligt toch dichtbij gezellige stadscentra. Maar deze woningen liggen ook dichtbij de watersport aan het Uitgeestermeer en de Noord-Hollandse stranden. Met de auto bereikt u binnen een paar minuten de A8 of de A9 en het station Krommenie-Assendelft bevindt zich direct aan de noordzijde van Saendelft. Hierdoor zijn de winkels en bezienswaardigheden in Zaandam, de bruisende cultuur van Amsterdam, het gezellige centrum van Haarlem of Alkmaar binnen handbereik. Per woonbuurt is in Saendelft gekozen voor een architectuur- of vormthema om elke buurt een eigen uitstraling en karakter te geven. In het meest zuidwestelijke deel is gekozen voor het thema Toscane. Deze buurt kenmerkt zich door het gebruik van mediterrane kleuren en flauwe dakhellingen met keramische dakpannen.

Inschrijving

De woningen van Villa Toscana worden verkocht via inschrijving. U kunt een brochure opvragen via deze website of afhalen bij de makelaar Bert van Vulpen (Zaandam). Indien u serieus geïnteresseerd bent in het kopen van een woning, dient u het inschrijfformulier in te vullen en voor 30 september te mailen naar mariette@kbwonen.nl, onze verkoop coördinator. Op 30 september sluit de inschrijving. Indien er meer inschrijvingen dan woningen zijn, worden de woningen willekeurig toegewezen.


foutje ontdekt?