Op de hoogte van nieuwe projecten in Zaanstad? Klik hier!

Tuinwijk - Type Frankendaal

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Assendelft, project Tuinwijk - Type Frankendaal

Algemene informatie

naam project Tuinwijk - Type Frankendaal
aantal koopwoningen 7
aantal beschikbaar 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 479.000 - € 479.000
oppervlakte 171 - 171 m²
perceeloppervlakte 310 - 310 m²
inhoud 650 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Noorderweg BV
makelaar Bert Van Vulpen Makelaars Krommenie
gemeente Zaanstad

Informatie

Het nieuwbouwproject Tuinwijk - Type Frankendaal wordt gebouwd in de plaats Assendelft, in de gemeente Zaanstad. Dit project bevindt zich in de wijk Assendelft-Noord. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 7 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 479.000 tot € 479.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 171 tot ca. 171 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 310 tot 310 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Bert Van Vulpen Makelaars Krommenie in Krommenie.

Andere nieuwbouwprojecten in Zaanstad kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zaanstad

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 7 woningen beschikbaar
Prijs Euro 479.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
443Te Koop3101716505€ 479.000v.o.n. 
Achtertuin, Voortuin

Type: Type Frankendaal
In Tuinwijk worden zeven vrijstaande woningen type Frankendaal gerealiseerd. Deze ruime woningen hebben een woonkamer met open keuken op de begane grond, vier slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder. De geheel ingerichte badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche en bad. De woningen hebben een garage met oprit voor één of twee auto’s op eigen terrein. De vijf woningen in deelplan A hebben een ruime tuin met een houten vlonder aan het water. Deze vijf bouwnummers kunnen ook als vrije kavels gekocht worden, waar u zelf uw droomhuis kunt realiseren.

Project: Tuinwijk
Aan de rand van de Zaanstreek, in de polder bij Assendelft, is de afgelopen jaren nieuwbouwwijk Saendelft verrezen. De combinatie van het Zaanse water en groen met de frisse kleuren in de woonbuurten maakt van Saendelft een veel meer dan gemiddelde nieuwbouwwijk, waar het plezierig wonen is.
 
Saendelft is een unieke locatie in het groen, maar ligt toch dichtbij gezellige stadscentra. Met de auto bereikt u binnen een paar minuten de A8 of de A9 en het station Krommenie-Assendelft bevindt zich direct aan de noordzijde van Saendelft. Hierdoor zijn de winkels en bezienswaardigheden in Zaandam, de bruisende cultuur van Amsterdam, het gezellige centrum van Haarlem of Alkmaar allemaal binnen handbereik, maar deze woningen liggen ook dichtbij het Uitgeestermeer met verschillende watersportfaciliteiten en de Noord-Hollandse stranden.
 
Per woonbuurt is in Saendelft gekozen voor een architectuur- of vormthema om elke buurt een eigen uitstraling en karakter te geven. In het meest zuidwestelijke deel is gekozen voor het thema Tuindorp. Deze stijl kenmerkt zich door het bouwen in een dorpsachtige setting met hofjes, voortuinen en groen in de openbare ruimte. De woningen worden opgetrokken uit baksteen met pannendaken.
 
Saendelft is zo goed als klaar, maar aan de zuidoost rand verrijst Tuinwijk! Twee deelgebieden met daarin 32 prachtige woningen. In het noordelijk gelegen deelplan worden zes drie-onder-één-kapwoningen en vijf vrijstaande woningen gerealiseerd. U kunt er ook voor kiezen alleen een kavel te kopen en hier zelf een vrijstaande woning te ontwerpen, binnen de gestelde randvoorwaarden. In het zuidelijke deelplan worden drie vrijstaande woningen en 18 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. De woningen verschillen in grootte en ligging waardoor u keuze heeft uit verschillende mogelijkheden.
 
Er is goed nagedacht over het wooncomfort en het afwerkingsniveau in deze woningen. De woningen hebben een allen een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De sanitaire ruimten zijn geheel ingericht met zwevende toiletten en de badkamers worden betegeld tot aan het plafond.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?