Op de hoogte van nieuwe projecten in Baarn? Klik hier!

Onder de Linden - Stadsappartement parterre

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Baarn, project Onder de Linden - Stadsappartement parterre

Algemene informatie

naam project Onder de Linden - Stadsappartement parterre
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 199.000 - € 199.000
oppervlakte 58 - 58 m²
perceeloppervlakte 128 - 128 m²
inhoud 175 m³
aantal kamers 2

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VOF Rijshout
makelaar Van Berkum Makelaars BV
gemeente Baarn

Informatie

Het nieuwbouwproject Onder de Linden - Stadsappartement parterre wordt gebouwd in de plaats Baarn. Dit project bevindt zich in de wijk Baarn. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 199.000 tot € 199.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 58 tot ca. 58 vierkante meter. De nieuwbouwappartementen staan op een perceel van 128 tot 128 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Berkum Makelaars BV in Baarn.

Andere nieuwbouwprojecten in Baarn kunt u hier vinden: Nieuwbouw Baarn

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 199.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
01ATe Koop128581752€ 199.000v.o.n. 
Woningborg, Zijtuin, Voortuin

Type: Stadsappartement parterre
Stadsappartement parterre bouwnummer 1A en 2A

Op de begane grond van de stadsvilla's zijn deze twee appartementen gelegen. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats in de ondergrondse stallingsgarage. Appartement 2A heeft een separate berging in de ondergrondse kelder.

Indeling:
  • Entree met dubbele deur naar woonkamer/keuken
  • Slaapkamer met toegang tot badkamer
  • Bergkast met CV en wasmachineaansluiting
  • Separaat toilet
Woonoppervlakte van ca. 58 m2
Prijs: € 199.000,- VON.

Op zaterdag 28 januari van 11.00 tot 13.00 uur vindt er een open huis plaats op de bouwlocatie. Wilt u eerder bezichtigen? Maak dan een afspraak met Van Berkum Makelaars: 035 - 54 18 445 / info@vanberkummakelaars.nl.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Onder de Linden
Klassiek ontmoet modern wooncomfort

Bij de Brink in Baarn wordt Onder de Linden gerealiseerd. Een uniek nieuwbouwplan met een stijlvolle stadsvilla, vier stadsappartementen en zeven sfeervolle hofwoningen, gegroepeerd rond een hof.

Onder de Linden is een rustige en min of meer besloten woonomgeving met een geheel eigen en authentieke sfeer. Het biedt een gevarieerd woningaanbod wat betreft grootte en koopsom. Zowel gezinnen, twee-persoons huishoudens, starters en senioren kunnen hier het huis van hun dromen vinden.

De Locatie

De ligging van Onder de Linden in het centrum van Baarn is bijzonder mooi maar ook heel praktisch. Winkels vindt u om de hoek van uw deur, net als cafeetjes en restaurants.
Binnen enkele kilometers vindt u de provinciale wegen en op 5 minuten de A1 voor een snelle verbinding naar alle omliggende steden.
Met het Openbaar vervoer vanaf het NS station Baarn reist u naar grote steden als Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

In de omgeving van Baarn vindt u prachtige bossen en water waar u van de natuur kunt genieten.

Stedenbouw en architectuur

Kenmerkend aan het plan is de stijlvolle architectuur met een hedendaags wooncomfort. Klassieke stijlelementen zijn duidelijk aanwezig en onderscheiden het plan van hedendaagse nieuwbouw. 

Achter de de klassieke architectuur schuilt hedendaags comfort. Onder de nieuwbouw ligt een kelder met parkeergelegenheid met 17 parkeerplaatsen, voor de bewoners en voor iedere woning een eigen berging (behalve bij bouwnummer 1A). U kunt met de trap of lift naar de entree van uw woning.
De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau met kunststof buitenkozijnen met hoogwaardig hang- en sluitwerk, een complete betegelde badkamer voorzien van sanitair in de kleur wit, het separate toilet wordt voorzien van een zwevend wandtoilet.
De gevels worden opgetrokken uit kwalitatief hoogwaardige handvorm steen in warm roodbruin, antraciet en wit gekeimd. De daken worden voorzien van antracietkleurige keramische dakpannen en de dakkapellen worden uitgevoerd in hout. Kwalitatief hoogwaardige materialen die ook in de toekomst hun fraaie aanzien behouden.

Stand van zaken

Stadsvilla's bouwnummer 1 en 2 worden appartementen.
Er is om besloten om de stadsvilla’s met de bouwnummers 1 en 2 aan te passen tot in totaal 4 appartementen. De parterre appartementen hebben een oppervlakte van 58 m2. Prijs € 199.000,-- von. Op de 1e en 2e verdieping komen 2 maisonnettes van 126 m2 per stuk. Prijs vanaf € 235.000,-- von. De prijzen voor de 4 appartementen zijn inclusief een parkeerplaats in de ondergrondse stallingsgarage.

Er is nog één parterre appartement beschikbaar. Naar verwachting worden de woningen en appartementen in mei opgeleverd.

Aannemer Bot en Van der Ham uit Meerkerk realiseert het project. De bouw vordert gestaag.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar Van Berkum Makelaars; 035 - 54 18 445, info@vanberkummakelaars.nl)

Blijf op de hoogte

Heeft u interesse in een van de woningen of wenst u op de hoogte gehouden te worden per mail, vul dan uw gegevens in op het interesseformulier.
Meer informatie is ook te vinden op de website http://www.onderdelindenbaarn.nl/

Blijf ook via social media op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het project Onder de Linden door ons te 'liken' op Facebook: https://www.facebook.com/OnderDeLindenBaarn

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?