Op de hoogte van nieuwe projecten in Haarlemmermeer? Klik hier!

De Slingertuin - D

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Badhoevedorp, project De Slingertuin - D

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project De Slingertuin - D
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 925.000 - € 925.000
oppervlakte 260 - 260 m²
perceeloppervlakte 562 - 562 m²
aantal kamers 7

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Kroonstijl Ontwikkelingsmaatschappij b.v.
makelaar Brockhoff Nieuwbouwmakelaars B.V.
gemeente Haarlemmermeer

Informatie

In Badhoevedorp (gemeente Haarlemmermeer) wordt het nieuwbouwproject De Slingertuin - D gerealiseerd. Dit is in de wijk Badhoevedorp en omgeving. Dit project omvat slechts 2 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 925.000 tot € 925.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 260 tot ca. 260 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 562 tot 562 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Brockhoff Nieuwbouwmakelaars B.V. in Amstelveen.

Andere nieuwbouwprojecten in Haarlemmermeer kunt u hier vinden: Nieuwbouw Haarlemmermeer

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 925.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
18Te Koop56226007€ 925.000v.o.n. 

Type: D
Waanzinnige vrijstaande villa met serre.
Koopsom € 925.000,- v.o.n.
  • met inpandige garage en oprit met 2 parkeerplaatsen
  • met een woonoppervlakte van circa 260 m² (exclusief garage)
  • met slaapkamer én badkamer op de begane grond
  • met een dakterras van 46 m²
Nog maar 1 villa beschikbaar!

Woningtype D is een vrijstaande villa met serre en garage. De villa heeft een woonoppervlakte van circa 260 m². Voor de garage heeft u een ruime plaats om uw auto’s te parkeren. De villa is gelegen aan een autoluwe straat.

De ruime entree van circa 16 m² op de begane grond is voorzien van een open trap naar de 1e verdieping, toiletruimte, meterkast en nis voor de garderobe. Tevens kunt u vanuit de hal de slaapkamer en badkamer welke gelegen zijn op de begane grond bereiken. Deze villa is qua indeling nog in te delen naar uw woonwensen. Zo kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om van de slaapkamer op de begane grond een werkkamer of praktijkruimte te maken. Of wat dacht u van een woonkeuken van circa 50 m²? De villa is voorzien van een serre met rondom glas en openslaande deuren naar de tuin. Heerlijk om te genieten van de zon en uw prachtige tuin.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers van circa 15, 19 en 20 m². De zeer ruime badkamer biedt voldoende ruimte voor een 2e toilet (indien gewenst seperaat), ligbad, douche en wastafelmeubels.

De tweede verdieping telt 2 slaapkamers van circa 11 en 13 m2 waarvan er 1 zeer geschikt is al werk/studeerkamer met toegang tot het dakterras van circa 46m² groot. Ook een extra badkamer zou op deze woonlaag tot de mogelijkheden behoren. Tevens zou in samenspraak met de aannemer 2e verdieping worden vergroot. Hierbij verkleint het dakterras.

Keuken, toilet en badkamer worden casco opgeleverd wat u de volledig vrijheid geeft om hierin keuzes te maken.

Van de 2 villa’s van het type D is er reeds 1 verkochte woning in aanbouw. De andere villa van het type D zal gebouwd gaan worden zodra de woning verkocht is. Samen met de aannemer kunt u nog beslissen om de woning te laten uitbouwen of om bijvoorbeeld de indeling naar uw wens aan te laten passen. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: De Slingertuin
Heerlijk rustig en kindvriendelijk wonen en toch dichtbij alle nodige voorzieningen. De Slingertuin bevindt zich op loop- en fietsafstand van het dorpscentrum van Badhoevedorp en bent u met de auto binnen 10 a 15 minuten in het stadshart van Amstelveen of het centrum van Amsterdam en Haarlem. Ook aan het openbaar vervoer ontbreekt het niet in de groene parel van de Haarlemmermeer.
 
De Slingertuin is een kleinschalig project met 10 vrijstaande villa’s en 8 geschakelde villa’s op ruime kavels. Door de kubistische architectuur ontdekt u wat riant wonen is. De villa’s zijn vanuit het ontwerp ruimtelijk en praktisch ingedeeld. Ook kunnen de woningen geheel naar eigen wens worden ingedeeld of uitgebreid. Aan u de keuze!
 
Neem contact op met de makelaar voor een bezoek aan de bouwplaats om de villa's in aanbouw te bewonderen.

Locatie
De Slingertuin is centraal in Badhoevedorp gelegen in de bloemenwijk. Dit is een kindvriendelijke wijk vlakbij een park, kinderboerderij, diverse scholen en sportfaciliteiten. Ook aan speelvoorzieningen in de wijk geen tekort. Zo ligt er naast De Slingertuin een speeltuin voor de jongste jeugd en verderop in de wijk onder andere een trapveldje. Ook zijn er diverse plekjes waar de hengel kan worden uitgeworpen.
 
Badhoevedorp
Dé groene parel van de Haarlemmermeer, de oudste polder van Nederland en gescheiden door de ringvaart van Amsterdam-Sloten. Badhoevedorp is een zeer vriendelijk dorp en goed centraal gelegen. Niet alleen maar 10-15 minuten van het stadshart van Amstelveen of het centrum van Amsterdam en Haarlem, maar naar de rest van de wereld; Schiphol ligt om de hoek. Ook de snelwegen A4 en A9 zijn snel bereikbaar. De omlegging van de A9 is inmiddels in volle gang wat de bereikbaarheid en leefomgeving van Badhoevedorp zeer ten goede zal komen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?