Op de hoogte van nieuwe projecten in Breda? Klik hier!

De B van Bavel

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Bavel, project De B van Bavel

Algemene informatie

naam project De B van Bavel
aantal koopwoningen onbekend
type woningen rijwoning
vrijstaand
2 onder 1 kap
hoekwoning
geschakeld
type buitenruimte tuin
privé parkeerplaats optioneel
status in verkoop
koopprijs onbekend
oppervlakte 135 - 228 m²
perceeloppervlakte 100 - 515 m²
inhoud 500 - 825 m³
aantal kamers 4 - 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling
makelaar Van Der Sande Makelaars
gemeente Breda

Wonen in de b van bavel

Tegen de dorpskern van Bavel en net over zuidelijke "stadsgrens" met Breda worden 38 eigentijdse woningen in vijf typen gerealiseerd. Dat gebeurt op het terrein van de oude leerfabriek tussen de Seminarieweg en de Dorstseweg. Een beschutte, autoluwe locatie, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en u volop kunt genieten van sfeer en ruimte.

De b van bavel bestaat uit 2 vrijstaande hofvilla's, 17 comfortabele hofwoningen en 7 hoge hofhuizen. Ze vormen in architectonisch opzicht een perfecte eenheid, waarbij in het ontwerp rekening is gehouden met het gebruik van hoogwaardige materialen. De parkachtige binnentuin vormt het hart van de b van bavel en draagt bij aan het groene karakter van deze mooie locatie. Dankzij de grote variatie is er in de b van bavel ongetwijfeld een woningtype dat naadloos aansluit op uw woonwensen.

Hofvilla's:
Aan de ingang van de b van bavel, die grenst aan de Dorstseweg en de bestaande bebouwing, komen de twee hofvilla's. Het zijn royale, vrijstaande woningen met een licht, open karakter. De hofvilla's beschikken over een grote tuin met aan de achterzijde van de tuin een garage en een parkeerplaats op eigen terrein. Het gebruik van wit gekeimde stenen en eerlijke materialen zorgt voor een natuurlijke uitstraling van de woning.

U komt de zonnige villa's binnen in de hal met trapopgang en toiletruimte. Via de hal komt u in de op de tuin georiënteerde woonkamer. Deze kamer heeft aan de voorzijde een open keuken. Links daaraan grenzend bevindt zich de bijkeuken met opstelruimte voor een wasmachine en droger. Een grote glazen schuifpui aan de achterzijde trekt de tuin als het ware bij de woning.

De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De tweede verdieping telt twee slaapkamers, een berging eveneens met ruimte voor wasmachine en droger en een installatieruimte.

Hofwoningen:
De hofwoningen zijn gesitueerd rondom de hoftuin. Ze worden uitgevoerd in drie varianten: vrijstaand geschakeld (3), twee-onder-een-kap (12) en hoekpatio (2). Deze woningen met garage, parking op eigen terrein en achtertuin combineren veel leefruimte met volop wooncomfort. Een opvallend detail van enkele hofwoningen is een glashoek: het glazen hoekraam aan de voorzijde, waarbij geen gebruik is gemaakt van een tussenstijl in de hoek.

De varianten vrijstaand geschakeld en twee-onder-een-kap zijn aan te passen tot een patiowoning. Op de begane grond bestaat de mogelijkheid om een extra slaapkamer en badkamer te realiseren. Dat maakt ze levensloopbestendig en dus geschikt voor alle leeftijden.

Via de hal met toiletruimte en trapopgang komt u in de woonkamer met een open keuken, die uitkijkt op de hoftuin. Achter de garage bevindt zich een wasruimte. De benedenverdieping kan aan de achterkant naar wens worden uitgebreid met een slaapkamer en een badkamer. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer met toilet.

De twee hoekpatio's hebben naast een grote woonkamer met open keuken een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De slaapkamer kunt u uiteraard ook als studeer- of werkkamer inrichten. Achter de garage bevindt zich een afgescheiden wasruimte. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer met toilet.

Hoge hofhuizen:
De hoge hofhuizen in de b van bavel bieden woon- en leefcomfort in optima forma. Vanuit de open keuken heeft u een mooi uitzicht op de grote hoftuin. Dat maakt de ligging ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen met jonge kinderen.

De zeven hoge hofhuizen hebben op de begane grond een hal met toiletruimte en een grote woonkamer met eethoek en open keuken. De trapopgang, waaronder een trapkast is verwerkt, bevindt zich in de woonkamer. De woonkamer kan naar wens worden uitgebreid richting de achtertuin.

De eerste verdieping telt drie slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Opvallend is de grote zolder op de tweede verdieping, die vrij indeelbaar is. Hier is ook ruimte voor het opstellen van een wasmachine en droger. Er is een berging in de achtertuin.

Bijzonderheden: Vraag de brochure aan van dit project via: nieuwbouw@vandersande.nl of neem contact op met ons kantoor op 076-5147453

 


foutje ontdekt?