Op de hoogte van nieuwe projecten in Lopik? Klik hier!

Benschop-Oost - Twee-onder-een-kap groot

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Benschop-Oost - Twee-onder-een-kap groot
aantal koopwoningen 7
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 410.000 - € 410.000
oppervlakte 152 - 152 m²
perceeloppervlakte 328 - 328 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heilijgers Projectontwikkeling
makelaar Schep Makelaardij Schoonhoven
gemeente Lopik

Informatie

In Benschop (gemeente Lopik) wordt het nieuwbouwproject Benschop-Oost - Twee-onder-een-kap groot gerealiseerd. Dit is in de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek. Dit project omvat slechts 7 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 410.000 tot € 410.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 152 tot ca. 152 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 328 tot 328 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Schep Makelaardij Schoonhoven in Schoonhoven.

Andere nieuwbouwprojecten in Lopik kunt u hier vinden: Nieuwbouw Lopik

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 7 woningen beschikbaar
Prijs Euro 410.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
608Te Koop32815204€ 410.000v.o.n. 
SWK,

Type: Twee-onder-een-kap groot
Royale twee-onder-een-kapwoningen voornamelijk gelegen op ruime kavels op het Rieteiland van Benschop-Oost met tuin aan het water. Beschikbaar in 2 verschillende architectuurstijlen.

Bnr 501, 502, 505, 506, 510, 511, 607 en 608
Woonoppervlak circa 152 m² (exclusief garage)
Kaveloppervlak van circa 328-448 m²
4 slaapkamers (+ mogelijkheid voor extra slaapkamer op zolder)
Koopsom van € 410.000 – € 465.000,- v.o.n.Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Benschop-Oost
Aan de oostzijde van Benschop verrijst een woonomgeving die weinig te wensen overlaat. Ruimtelijk, veilig en waterrijk. Beleef de luxe van natuurlijk en duurzaam wonen met een dorps karakter. Een buitenkans voor wie het liefst alles in - en rond - huis heeft.

Misschien heeft de afgelopen tijd wel eens gehoord van project Benschop-Oost. Dat kan prima, want dorpsbewoners en andere geïnteresseerden hebben uitgebreid met ons meegewerkt aan deze ontwikkeling. Tijdens informatieavonden en woonateliers werd er gesproken over hoe de kernwaarden van het dorp vertaald konden worden naar dit plan. Ook kwam de voorkeur voor architectuurstijl ter sprake en uiteindelijk werd de hamvraag gesteld: hoe moet het huis er binnen uitzien? Het resultaat van deze bijzonder leuke en inspirerende bijeenkomsten is een prachtig plan dat in alle opzichten gevarieerd is en daardoor aansluit bij een grote groep mensen en perfect past bij Benschop.
Een ontspannen woonplek die voor elk wat wils biedt. Dat is Benschop-Oost ten voeten uit. Hier is het mooi groen, waterrijk en heerlijk rustig. Kom Benschop-Oost ontdekken en ‘wandel’ door de website.

Het project heeft een ruime en groene opzet. Heilijgers heeft ervoor gekozen het kleinschalige karakter van Benschop ook in dit project te verwerken. Daarom bestaat het project uit een grote diversiteit aan woningen in een dorpse, groene setting: sociale koop en huur, seniorenwoningen in diverse prijssegmenten, twee-onder-een-kap-woningen in diverse prijssegmenten en vrijstaande woningen. Deze woningen zijn nodig om de kern vitaal te houden en jong en oud ook in de toekomst de mogelijkheid te bieden in Benschop te wonen.

Op  zaterdag 10 mei is Heilijgers gestart met de verkoop van de woningen in fase 1 van Benschop-Oost. De 1e  fase bestaat uit een veel verschillende woningtypen, voor elk wat wils! Zo worden er starterwoning met een koopsom vanaf € 176.000,- v.o.n. aangeboden, rijwoningen vanaf € 194.500,- v.o.n., luxe rijwoningen vanaf € 275.000,- v.o.n, twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 317.500,- v.o.n, (senioren)bungalows vanaf € 325.000,- en vrijstaande woningen vanaf € 560.000,- v.o.n. Starters die voldoen aan bepaalde voorwaarden kunnen gebruikmaken van de gemeentelijke starterslening.
.

 

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?