Op de hoogte van nieuwe projecten in Bergen op Zoom? Klik hier!

De Nieuwe Kaai - Aan de Kade

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Bergen op Zoom, project De Nieuwe Kaai - Aan de Kade

Algemene informatie

naam project De Nieuwe Kaai - Aan de Kade
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 299.000 - € 299.000
oppervlakte 133 - 133 m²
perceeloppervlakte 115 - 115 m²
inhoud 250 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ERA Contour
makelaar Helmig Makelaardij en Taxatieburo O/z B.V.
gemeente Bergen op Zoom

Informatie

Het nieuwbouwproject De Nieuwe Kaai - Aan de Kade wordt gebouwd in de plaats Bergen op Zoom. Dit project bevindt zich in de wijk Bergen op Zoom-West. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 299.000 tot € 299.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 133 tot ca. 133 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 115 tot 115 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Helmig Makelaardij en Taxatieburo O/z B.V. in Halsteren.

Andere nieuwbouwprojecten in Bergen op Zoom kunt u hier vinden: Nieuwbouw Bergen op Zoom

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 299.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
8BOptie1151332504€ 299.000v.o.n. 
Achtertuin

Type: Aan de Kade
Kadewoningen
In de Kadewoning woon je letterlijk aan de Nieuwe Kaai. Je kijkt vanuit jouw woning uit op het water en het achtergelegen groen. De gevel heeft, door variatie in vorm en kleur, een spannend en afwisselend straatbeeld. Om het beeld compleet te maken geven elementen als de "Bergse"stoep en buitentrappetjes de Kadewoningen die statige uitstraling.

Indeling
Ook in de woning heb je iets bijzonders in handen. Zo zijn alle kadewoningen maar liefst 6 meter breed en varieert het woonoppervlak van 135 tot 207 m². Hierdoor kun je bijvoorbeeld een comfortabele woonkeuken creëren aan de tuinzijde. De diepe tuin ligt op het zuidoosten en is voorzien van een berging voor de fietsen of tuinmaterialen.

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer. De zolder is nog vrij indeelbaar.

Wil je meer informatie? Laat je gegevens achter op het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: De Nieuwe Kaai

De Nieuwe Kaai is een nieuw stuk stad, dat qua sfeer aansluit op het bestaande. Op de historische binnenstad van Bergen op Zoom en op de charmante Kaai. Hier woon je met de binnenstad in je achtertuin, maar met genoeg ruimte voor een privé achtertuin!

De sfeer van het historische centrum en van De Kaai zie je terug in het karakter van de buurt. In de opbouw van de stadsstraten, door de charmante klinkerbestrating en mooie straatlantaarns. Ook de uitstraling van de woningen en buitenruimten ademen die sfeer uit. Denk aan warme, klassieke architectuur en een Delftse stoep of stenen opstap tussen de voordeur van je huis en de stoep, zoals je ook in de binnenstad terug ziet. Een nette parkeeroplossing in de buurt van je huis en een eigen achtertuin.

Voor elk wat wils!

In de Nieuwe Kaai komt straks een diversiteit aan grondgeboden stadswoningen in verschillende soorten en maten. Van kleiner tot groot. En in diverse stijlen die goed bij elkaar passen en aansluiten op de bestaande stad.

Blijf op de hoogte via www.denieuwekaai.nl of www.facebook.com/nieuwekaai

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?