Op de hoogte van nieuwe projecten in Bergen op Zoom? Klik hier!

Bergslicht - Bungalows

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Bergslicht - Bungalows
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 269.500 - € 269.500
oppervlakte 97 - 97 m²
perceeloppervlakte 100 - 100 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Blauwhoed
makelaar Helmig Makelaardij en Taxatieburo O/z B.V.
tweede makelaar Maes Makelaars
gemeente Bergen op Zoom

Informatie

Het nieuwbouwproject Bergslicht - Bungalows wordt gebouwd in de plaats Bergen op Zoom. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 00 Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 269.500 tot € 269.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 97 tot ca. 97 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 100 tot 100 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Helmig Makelaardij en Taxatieburo O/z B.V. in Halsteren of bij de makelaar Maes Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Bergen op Zoom kunt u hier vinden: Nieuwbouw Bergen op Zoom

Woningen
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 269.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
37Optie1009703€ 269.500v.o.n. 

Type: Bungalows
Bungalows:
Wonen aan een hofje blijft speciaal. Er komen geen auto’s maar je heb wel de gezelligheid en de luxe van ontmoeten. Er zijn verschillende type bungalows. Bij sommige heb je zelfs de luxe van een verdieping.

Type LV1

• Oppervlakte 110 m²
• Geen autoverkeer
• Eigen parkeerplaats om de hoek
• Key less entry
• Vloerverwarming als hoofdverwarming
• XL woon- en eetkamer
• Grote tuin

Type LV2/3

• Oppervlakte 97 m²
• Geen autoverkeer
• Eigen parkeerplaats om de hoek
• Key less entry
• Vloerverwarming als hoofdverwarming
• Verdieping
• Patiotuin

Project: Bergslicht
Blauwhoed ontwikkelt het nieuwbouwplan BERGSLICHT, midden in het historische Havenkwartier van Bergen op Zoom. Een kleinschalig woonplan met circa 62 woningen, dat moeiteloos herkenbaar zal zijn voor de stad en de gewilde wijk Havenkwartier. Op de plek van de oude gasfabriek, het PNEM terrein, aan het einde van de Fabriekstraat ontstaat straks een intiem en gezellig woonplan met fraaie eengezinswoningen, luxe appartementen, bungalows en een bijzondere patriciërswoning. 
 
In vroeger tijden was het Havenkwartier een belangrijk stukje Bergen op Zoom. Hier kwamen de schepen aan en bevoorraadden zij de garnizoenen van het Franse leger. Aan het einde van de vorige eeuw, toen het vervoer van goederen over de weg steeds veiliger en sneller werd, verloor de Haven grotendeels zijn handels- en logistieke functie en ontstond een rustige woonwijk, net buiten het drukke centrum van Bergen op Zoom. Het Havenkwartier is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen, dankzij de fraaie nieuwe huizen die moeiteloos mengen met de historische bebouwing. Maar natuurlijk zorgen ook de nabijheid van het water, het knusse winkelplein met bijzondere speciaalzaken en de unieke ligging tussen de historische binnenstad, park “Kijk in de Pot” en de boulevard langs de Binnenschelde voor extra aantrekkingskracht bij nieuwe bewoners. Kort gezegd; Het Havenkwartier en de ligging van BergsLicht daarbinnen is een uitstekende plek om te straks te wonen en te genieten. Op uw eigen manier, zoals u dat wilt!
 
Klinkt aantrekkelijk? Schrijf u in en denk mee over BergsLicht!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?