Op de hoogte van nieuwe projecten in Tilburg? Klik hier!

De Brink Zuid - Tweekapper BG

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Brink Zuid - Tweekapper BG
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 399.000 - € 399.000
oppervlakte 132 - 132 m²
perceeloppervlakte 297 - 297 m²
inhoud 556 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid B.V.
makelaar Van Heeswijk Makelaars Tilburg
tweede makelaar Shirley Kneepkens Makelaardij
gemeente Tilburg

Informatie

Het nieuwbouwproject De Brink Zuid - Tweekapper BG wordt gebouwd in de plaats Berkel-Enschot, in de gemeente Tilburg. Dit project bevindt zich in de wijk Berkel-Enschot. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 1 te koop staande 2 onder 1 kap woning.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 399.000 tot € 399.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 132 tot ca. 132 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 297 tot 297 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Heeswijk Makelaars Tilburg in Tilburg of bij de makelaar Shirley Kneepkens Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Tilburg kunt u hier vinden: Nieuwbouw Tilburg

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 399.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
02Te Koop2971325565€ 399.000v.o.n. 
Voortuin, SWK, Achtertuin,

Type: Tweekapper BG
Kom op adem temidden van de rust en ruimte van Berkel-Enschot. Terwijl niet al te ver weg de attractieve dynamiek lonkt van de grote stad. De nieuwe wijk De Brink Zuid heeft veel te bieden: dorps wonen én stads leven. Met alle comfort dat je wenst in de twee-onder-een-kapwoning van je dromen.

Type BG heeft een uitgesproken frisse uitstraling door de combinatie van wit gekeimde gevelsteen en herfstkleurige dak pannen. Een lust voor het oog. Deze woning heeft een een slaap- en badkamer op de begane grond.

Project: De Brink Zuid
Sommige mensen wentelen zich in de serene rust van het dorpse leven. Anderen hechten meer aan de bruisende atmosfeer van de grote stad. En dan is er nog een categorie die allebei apprecieert. Een groep die alleen met het beste genoegen neemt. Voor hen ontwikkelt Van Wijnen een nieuw project van zestig woningen in Berkel-Enschot: De Brink Zuid. Een project dat dorps wonen en stads leven hand in hand laat gaan.

Waarom keuzes maken als het niet hoeft? Waarom kiezen als rust én levendigheid binnen bereik liggen? De Brink Zuid biedt zoveel. Natuurschoon in alle schakeringen groen én de kleurrijke dynamiek van een stad die alles mee heeft. Het ene moment heerlijk uitwaaien in het bos tijdens een wandeling met de hond. Het volgende moment gezellig met het hele gezin shoppen in de city. Wie niet kiezen wil, kiest voor De Brink Zuid.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?