Op de hoogte van nieuwe projecten in Tilburg? Klik hier!

De Brink Zuid - Driekapper

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Brink Zuid - Driekapper
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 330.000 - € 330.000
oppervlakte 124 - 124 m²
perceeloppervlakte 273 - 273 m²
inhoud 435 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid B.V.
makelaar Van Heeswijk Makelaars Tilburg
tweede makelaar Shirley Kneepkens Makelaardij
gemeente Tilburg

Informatie

In Berkel-Enschot (gemeente Tilburg) wordt het nieuwbouwproject De Brink Zuid - Driekapper gerealiseerd. Dit is in de wijk Berkel-Enschot. Dit project omvat slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 330.000 tot € 330.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 124 tot ca. 124 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 273 tot 273 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Heeswijk Makelaars Tilburg in Tilburg. U kunt ook terecht bij makelaar Shirley Kneepkens Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Tilburg kunt u hier vinden: Nieuwbouw Tilburg

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 330.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
49Te Koop2731244355€ 330.000v.o.n. 
Voortuin, Achtertuin, SWK

Type: Driekapper
Kom op adem temidden van de rust en ruimte van Berkel-Enschot. Terwijl niet al te ver weg de attractieve dynamiek lonkt van de grote stad. De Brink Noord heeft veel te bieden: dorps wonen én stads leven. Met alle comfort dat je wenst. In de drie-onder-een-kapwoning van je dromen.
 
De Brink Noord nadert zijn voltooiing. Nog drie drie-onder-een-kapwoningen te gaan... De ruime drie-onder-een-kapwoningen bevinden zich op kavels van 273 m2 en 291 m2 (hoekwoningen) en178 m2 (tussenwoning). De woningen hebben een berging en zijn gesitueerd in De Brink Noord, aan de Meikers

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: De Brink Zuid
Sommige mensen wentelen zich in de serene rust van het dorpse leven. Anderen hechten meer aan de bruisende atmosfeer van de grote stad. En dan is er nog een categorie die allebei apprecieert. Een groep die alleen met het beste genoegen neemt. Voor hen ontwikkelt Van Wijnen een nieuw project van zestig woningen in Berkel-Enschot: De Brink Zuid. Een project dat dorps wonen en stads leven hand in hand laat gaan.

Waarom keuzes maken als het niet hoeft? Waarom kiezen als rust én levendigheid binnen bereik liggen? De Brink Zuid biedt zoveel. Natuurschoon in alle schakeringen groen én de kleurrijke dynamiek van een stad die alles mee heeft. Het ene moment heerlijk uitwaaien in het bos tijdens een wandeling met de hond. Het volgende moment gezellig met het hele gezin shoppen in de city. Wie niet kiezen wil, kiest voor De Brink Zuid.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?