Op de hoogte van nieuwe projecten in Beverwijk? Klik hier!

Korona - Type H

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Beverwijk, project Korona - Type H

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Korona - Type H
aantal huurwoningen 7
aantal beschikbaar 2
type woningen appartement
status te huur
huurprijs € 900 - € 910
oppervlakte 90 - 90 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance
makelaar Actys Wonen B.V.
tweede makelaar Brantjes Makelaars Beverwijk
gemeente Beverwijk

Informatie

In Beverwijk wordt het nieuwbouwproject Korona - Type H gerealiseerd. Dit is in de wijk Meerestein. Dit project omvat slechts 7 huur appartementen.

De prijzen van de huur woningen variëren vanaf € 900 tot € 910. De woningen hebben een oppervlak vanaf 90 tot ca. 90 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel te huur.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Actys Wonen B.V. in Amsterdam. U kunt ook terecht bij makelaar Brantjes Makelaars Beverwijk.

Andere nieuwbouwprojecten in Beverwijk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Beverwijk

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 7 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 900 tot Euro 910
straatstatuswoonopp.kamersservicekostenprijsenergielabel
Pres. Kennedyplein 15Te Huur903€ 0€ 900 
Pres. Kennedyplein 39Te Huur903€ 0€ 910 

Type: Type H
Woonoppervlakte ca. 90 m2 • Ruime woonkamer met open keuken en deur naar het balkon • Witte keuken in hoekopstelling incl. zwart composiet blad en Atag inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koel/vriescombinatie • 2 slaapkamers • Badkamer met XL wastafel en douche • Separaat toilet • Inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger • Balkon op het zuidwesten, oppervlakte ca. 12 m2 • Fietsenstalling op de begane grond • Berging en parkeermogelijkheid in de stallinggarage

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Korona
Woontoren Korona is de eyecatcher van Beverwijk
Met de realisatie van woontoren Korona is de De Wijkerbaan voltooid. Zo’n 313 nieuwbouwwoningen sieren de vernieuwde wijk in Beverwijk. Korona is prachtig om te zien. Statig! Korona is straks de hoogste toren in de IJmond en zal daardoor één van de meest opvallende landmarks van Beverwijk zijn. Als je hier straks woont, geniet je van een fantastisch uitzicht over de gehele regio, tot aan de Noordzee.

Fijn thuiskomen
Korona telt 20 verdiepingen. Op de begane grond zijn de entree, de fietsenstalling, de bergingen en plekken om de elektrische fiets en de scootmobiel op te laden. Via de riante entree kom je het gebouw binnen om vervolgens de lift te nemen naar de woonverdieping met maximaal 6 huurappartementen. Je kunt ook via de garage binnenkomen, die onder het gebouw wordt gerealiseerd. Hier parkeer je de auto op een privéparkeerplaats.

Huuraanbod
Korona bestaat totaal uit 107 appartementen. De koopappartementen komen op de 13e tot en met 20e verdieping. Op de 1e tot en met de 12e verdieping tref je de 72 luxe vrije sector huurappartementen. Er is veel te kiezen. De appartementen hebben altijd 2 slaapkamers en woonoppervlaktes van 85 tot 100 m².

Mooi afgewerkt én altijd een groot balkon
Het ontbreekt je aan niets, want deze appartementen worden opgeleverd met een gloednieuwe keuken, voorzien van inbouwapparatuur en een badkamer met modern sanitair. Kleurtje op de muren, een goede vloer en verhuizen maar. Voor je het weet, zit je op jouw riante balkon van minimaal 11 m².

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?