Op de hoogte van nieuwe projecten in Halderberge? Klik hier!

Noordkaap

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Bosschenhoofd, project Noordkaap

Algemene informatie

naam project Noordkaap
aantal koopwoningen 15
aantal beschikbaar 1
type woningen rijwoning
type buitenruimte tuin
privé parkeerplaats ja
status in verkoop
koopprijs € 162.162 - € 163.845
oppervlakte 105 - 105 m²
perceeloppervlakte 129 - 138 m²
inhoud 315 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

makelaar Van Der Sande Makelaars
gemeente Halderberge

Belangrijke data

oplevering reeds opgeleverd

Nog 4 starterswoningen beschikbaar! Bel voor een afspraak om de woningen te bezichtigen!

Noordkaap Aan de noordrand van Bosschenhoofd, op de grond van de oude steenfabriek, verschijnt een frisse, nieuwe woonbuurt: Noordkaap Bosschenhoofd. Onder stoere architectuur ontworpen huizen markeren de plek waar het dorp omarmd word door het bos, de 24 hectare grote Pagnevaart

Starterswoning (Type C2)

Indeling:
Begane grond:
hal/entree met toiletruimte, meterkast en trapopgang naar eerste verdieping. Woonkamer inclusief open keuken aan de voorzijde (ca. 25m²). Openslaande deuren naar de zonnige achtertuin op het westen. In de achtertuin is een houten berging aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de badkamer, twee slaapkamers en een bergin van ca. 2,7m². De slaapkamers zijn respectievelijk groot 11,4m² en 7m². De badkamer wordt casco opgeleverd, echter wel met aansluitpunten douche, vaste wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Ruime, open zolderverdieping afm. ca. 14.2m², waar mogelijk een slaapkamer kan worden gerealiseerd.

De woning wordt voor genoemde prijs casco opgeleverd. D.w.z. zonder keukeninrichting, zonder tegelwerk en zonder sanitaire voorzieningen. Hiervoor zijn geen verrekenposten van toepassing.

Onderhavige prijsstelling is inclusief kortingsregeling en verkoop geschiedt op basis van de Heja Premie Regeling, vraag naar de voorwaarden.

Let op: de geplaatste foto's zijn inrichtingsfoto's van de modelwoning en zijn alleen bedoeld u een goede indruk te verschaffen van de inrichtings-/afwerkingsmogelijkheden.

Bijzonderheden: vraag de brochure aan via nieuwbouw@vandersande.nl of bel voor een bezichtingsafspraak met ons kantoor op 076-5147453


foutje ontdekt?