Op de hoogte van nieuwe projecten in Breda? Klik hier!

Nieuw Wolfslaar - Machteldis van Hornestraat

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Breda, project Nieuw Wolfslaar - Machteldis van Hornestraat

Algemene informatie

naam project Nieuw Wolfslaar - Machteldis van Hornestraat
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 4
aantal onder optie 4
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 374.440 - € 418.100
oppervlakte onbekend
perceeloppervlakte 1012 - 1130 m²

Betrokken partijen

makelaar Kin Makelaars Breda
gemeente Breda

Informatie

Het nieuwbouwproject Nieuw Wolfslaar - Machteldis van Hornestraat wordt gebouwd in de plaats Breda. Dit project bevindt zich in de wijk Bavel. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 5 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van de kavels zijn vanaf € 374.440 tot € 418.100. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 1012 tot 1130 vierkante meter en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Kin Makelaars Breda in Breda.

Andere nieuwbouwprojecten in Breda kunt u hier vinden: Nieuwbouw Breda

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
4 van 5 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 374.440 tot Euro 418.100
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
Kavel 1Optie1107000€ 409.590k.k. 
Kavel 2Optie1012000€ 374.440k.k. 
Kavel 3Optie1130000€ 418.100k.k. 
Kavel 4Optie1065000€ 394.050k.k. 

Type: Machteldis van Hornestraat
Interesse? U kunt een kavel veertien dagen reserveren door middel van indiening van het bij het kavelpaspoort gevoegde inschrijfformulier. Per reservering wordt een bedrag van € 250,--  in rekening gebracht.  Dit bedrag wordt bij het notarieel transport verrekend met de koopsom. Nadat het bedrag is ontvangen, zal de reservering verder in behandeling worden genomen. Dit houdt in dat u een (concept)koopovereenkomst en een nota voor betaling van de waarborgsom (5% van de koopsom exclusief BTW) ontvangt. U krijgt twee maanden na dagtekening van de (concept)koopovereenkomst, de tijd om onder andere na te gaan of u de financiën geregeld kunt krijgen. Indien u besluit binnen deze termijn af te zien van koop, dan kan dit zonder (financiële) consequenties. Beslist u wel door te gaan met de koop en ontwikkeling van de kavel, dan stuurt u de getekende overeenkomsten retour en betaalt u de waarborgsom. Nu volgt een periode van maximaal zes maanden waarin u in de gelegenheid wordt gesteld om een omgevingsvergunning aan te vragen en goedgekeurd te krijgen. Binnen deze termijn dient ook het notarieel transport plaats te vinden bij een notaris van uw keuze. Als u in deze periode toch besluit niet verder te gaan met de koop, dan vervalt de waarborgsom aan de gemeente. Uiteraard is het mogelijk om uitstel van notarieel transport te vragen, mits goed gemotiveerd.
 

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Nieuw Wolfslaar
Op een rustige en kindvriendelijke locatie in de jonge wijk Nieuw-Wolfslaar, bieden wij een 5-tal vrije kavels aan. Het betreft een rustige en kindvriendelijke locatie in de nabijheid van bossen en stad, het landgoed Wolfslaar, de manege en het zwembad.
De directe uitvalswegen zijn binnen enkele minuten te bereiken, evenals de fietsbrug die Bavel nog sneller bereikbaar maakt. Tevens is de wijk gunstig gelegen ten zuidoosten van Breda, tussen het historische Breda en het gezellige Bavel. In korte tijd bent u in de binnenstad van Breda, de winkelstraat van Bavel of winkelcentrum de Burcht.vijftal  bouwkavels zijn gelegen aan Mechteldis van Hornestraat in Bavel tegenover huisnummer 7 tot en met 12. De bouwkavels  hebben een oppervlakte die varieert tussen circa  1012 m2 en circa 1156 m2. De grondprijs bedraagt € 370,-- per m2 exclusief BTW, kosten koper voor alle kavels.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen zijn Kosten Koper. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?