Op de hoogte van nieuwe projecten in Breda? Klik hier!

Heilig Hart Hof - Luxe appartement

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Breda, project Heilig Hart Hof - Luxe appartement

Algemene informatie

naam project Heilig Hart Hof - Luxe appartement
aantal koopwoningen 33
aantal beschikbaar 6
aantal onder optie 5
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 454.500 - € 604.500
oppervlakte 124 - 155 m²
aantal kamers 3 - 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Aannemersbedrijf Van Agtmaal bv
makelaar Van Der Sande Makelaars
gemeente Breda

Informatie

Het nieuwbouwproject Heilig Hart Hof - Luxe appartement wordt gebouwd in de plaats Breda. Dit project bevindt zich in de wijk Breda Oost. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 33 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 454.500 tot € 604.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 124 tot ca. 155 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Der Sande Makelaars in Breda.

Andere nieuwbouwprojecten in Breda kunt u hier vinden: Nieuwbouw Breda

Woningen
6 van 33 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 454.500 tot Euro 604.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
6Optie012403€ 455.500v.o.n. 
13Optie014504€ 536.500v.o.n. 
14Te Koop015504€ 594.000v.o.n. 
15Optie013103€ 454.500v.o.n. 
24Optie015504€ 604.500v.o.n. 
25Optie013103€ 471.500v.o.n. 

Type: Luxe appartement
Alle appartementen van het Heilig Hart Hof zijn gezegend met kamerhoge ramen in de woonkamer en een groot buiten dat dankzij de dubbele gevel toch intiem oogt. De terrassen hebben een oppervlakte van 30 tot 45 m2, de balkons op de verdiepingen een oppervlakte van 15 tot 22 m2. De balustrades op de balkons zijn van glas, waardoor u een mooi vrij zicht heeft en het interieur heerlijk helder is.
Voor een optimale lichtinval verspringen de balkons. Een architectonisch detail dat meteen zorgt voor een levendige aanblik van het complex aan de buitenzijde.

Duurzame energie
De energie van het totale project wordt duurzaam opgewekt. De appartementen worden verwarmd en gekoeld door een warmtepomp, aangesloten op een bodemwisselaar. Via zonnepanelen op de daken wordt er stroom opgewekt voor het complex. Het energieverbruik en de CO2-uitstoot van de appartementen wordt hierdoor tot een minimum beperkt. 

Prettig binnenklimaat
De keuze voor een warmtepomp betekent dat in de woningen geen gas beschikbaar zal zijn voor bijvoorbeeld een gashaard of gasfornuis. Daar staat tegenover dat de appartementen op een natuurlijke wijze worden verwarmd en gekoeld via de vloer. Hierdoor is het binnenklimaat comfortabel en behaaglijk. Bovendien heeft u nergens storende radiatoren in huis.


Project: Heilig Hart Hof
WONEN IN WEELDE, MIDDEN IN HET LEVEN
Al eens gespeeld met de gedachte om uw huis te verruilen voor een appartement, en op een plek te gaan wonen waar u tot in lengte van jaren van alle gemakken bent voorzien? Behaaglijk en comfortabel. Midden in het leven bovendien. Hiervoor ontpopt zich nu een prachtkans: het Heilig Hart Hof.
Architecten Frits Haverman en Gerhard Vermeulen van Architecten HMV zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van het plan. Zij zagen direct potentie in de ongelofelijke ruimte die ontstaat als je de oude bebouwing van de Praktijkschool en de wildgroei rondom de kerk wegdenkt. Ze maakten tekeningen voor een sereen hof met een residentieel appartementencomplex. Strak van lijn en rustig in het groen gelegen.

Hedendaags
In totaal omvat het plan 39 gelijkvloerse, strak vormgegeven appartementen verdeeld over vier woonlagen. U heeft de keuze uit 11 basistypen met een oppervlakte variërend van 100 tot 180 m2. Sommige met twee, andere met drie slaapkamers. Het één met een balkon pal op het zuiden, het ander met een buiten op het oosten. Keuze te over dus. Het is maar net welke ligging, indeling en grootte het best aansluit bij uw wensen. Wonen doet u hier met recht Heerlijk met een hoofdletter H.

Omgeving
Zelfs voor rasechte bourgondiërs is de locatie van het Heilig Hart Hof hartverwarmend. Het ligt midden in een geliefd stukje Breda. Aan een van de oude routes naar de binnenstad, in een bocht van de Baronielaan, met zijn statige herenhuizen één van de mooiste lanen van de stad. Dat maakt het een plek om trots thuis te komen.
Om de hoek vindt u de Ginnekenweg met al zijn winkelvoorzieningen, maar ook de mondaine Wilhelminastraat, dé P.C. Hooftstraat van Breda. Naar de supermarkt, de apotheek, het postkantoor of de wijnspecialist, het kan allemaal te voet. Net als gezellig een hapje gaan eten in een smaakvol ingericht restaurant. Bovendien zit u op wandelafstand van het oude Mastbos en het Wilhelminapark. Dat maakt het heerlijk leven in het Heilig Hart Hof, veilig en besloten, maar met alle geneugten van de stad binnen handbereik.

Locatie
Het luxe appartementencomplex aan het Heilig Hart Hof bestaat uit vier woonlagen en een parkeerkelder met circa 120 parkeerplaatsen. Door de ingetogen architectuur met een baksteen in een warme tint vormt het een harmonisch geheel met de kerk en de hoftuin. De woonkamers van de begane grond appartementen liggen op gelijk niveau met de hoftuin. De kamers aan de achterzijde een halve verdieping boven het maaiveld om inkijk te voorkomen.

Harmonisch
Met het oog op de rust voor de bewoners liggen de vijf toegangen van het complex aan de buitenzijde. Elke toegang heeft een eigen lift. Hierdoor zijn per verdieping maar twee woningen aangesloten op een lift. En in één geval zelfs maar één. Ook dat zorgt voor rust.

Hoftuin
Het Heilig Hart Hof komt te liggen in een parkachtige setting die door een landschapsarchitect wordt ingericht. Door de aanzienlijke oppervlakte ontstaat vanuit de appartementen een heerlijk ruimtelijk uitzicht.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?