Op de hoogte van nieuwe projecten in Breda? Klik hier!

Heilaarstraat - vrije sectorkavels

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Breda, project Heilaarstraat - vrije sectorkavels

Algemene informatie

naam project Heilaarstraat - vrije sectorkavels
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 341.825 - € 357.555
perceeloppervlakte 1130 - 1182 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Gemeente Breda Vastgoedontwikkeling
makelaar Stadsmakelaar Breda
tweede makelaar Kin Makelaars Breda
gemeente Breda

Informatie

In Breda wordt het nieuwbouwproject Heilaarstraat - vrije sectorkavels gerealiseerd. Dit is in de wijk Breda West. Dit project omvat slechts 2 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van deze kavels variëren vanaf € 341.825 tot € 357.555. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 1130 tot 1182 m² en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Stadsmakelaar Breda in Breda. U kunt ook terecht bij makelaar Kin Makelaars Breda.

Andere nieuwbouwprojecten in Breda kunt u hier vinden: Nieuwbouw Breda

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 341.825 tot Euro 357.555
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop1182000€ 357.555k.k. 
2Te Koop1130000€ 341.825k.k. 

Type: vrije sectorkavels
Interesse? U kunt een kavel veertien dagen reserveren door middel van indiening van het bij het kavelpaspoort gevoegde inschrijfformulier. Per reservering wordt een bedrag van € 250,--  in rekening gebracht.  Dit bedrag wordt bij het notarieel transport verrekend met de koopsom. Nadat het bedrag is ontvangen, zal de reservering verder in behandeling worden genomen. Dit houdt in dat u een (concept)koopovereenkomst en een nota voor betaling van de waarborgsom (5% van de koopsom exclusief BTW) ontvangt. U krijgt twee maanden na dagtekening van de (concept)koopovereenkomst, de tijd om onder andere na te gaan of u de financiën geregeld kunt krijgen. Indien u besluit binnen deze termijn af te zien van koop, dan kan dit zonder (financiële) consequenties. Beslist u wel door te gaan met de koop en ontwikkeling van de kavel, dan stuurt u de getekende overeenkomsten retour en betaalt u de waarborgsom. Nu volgt een periode van maximaal zes maanden waarin u in de gelegenheid wordt gesteld om een omgevingsvergunning aan te vragen en goedgekeurd te krijgen. Binnen deze termijn dient ook het notarieel transport plaats te vinden bij een notaris van uw keuze. Als u in deze periode toch besluit niet verder te gaan met de koop, dan vervalt de waarborgsom aan de gemeente. Uiteraard is het mogelijk om uitstel van notarieel transport te vragen, mits goed gemotiveerd.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Heilaarstraat
Op een nabij uitvalswegen gelegen locatie in het westen van Breda zijn twee ruime bouwkavels te koop waarop een vrijstaande woning gebouwd kan worden. De kavels zijn respectievelijk 1182 m2 en 1130 m2 groot en kosten € 357.555,-- en € 341.825,-- inclusief BTW en notaris- en kadastrale kosten.

Prijzen zijn Kosten Koper. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?