Op de hoogte van nieuwe projecten in Breda? Klik hier!

Villa Beukenhof - Type E1

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Breda, project Villa Beukenhof - Type E1

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Villa Beukenhof - Type E1
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 400.000 - € 400.000
oppervlakte 127 - 127 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Veste Residenties B.V.
makelaar De Boer, Storimans & Partners
gemeente Breda

Informatie

In Breda wordt het nieuwbouwproject Villa Beukenhof - Type E1 gerealiseerd. Dit is in de wijk Breda Zuid-Oost. Dit project omvat slechts 2 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 400.000 tot € 400.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 127 tot ca. 127 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De Boer, Storimans & Partners in Breda.

Andere nieuwbouwprojecten in Breda kunt u hier vinden: Nieuwbouw Breda

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 400.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
13Optie012703€ 400.000v.o.n. 

Type: Type E1
Dit luxueuze appartement op de 1e of 2e verdieping is gelegen op het westen. Het gebruikersoppervlak betreft 127 m². Het appartement heeft een balkon van 24 m², Twee slaapkamers van 23,5 m² en 13 m², een woonkamer van 47,8 m², een keuken van 9,3 m² en een badkamer van 8,5 m².

Onder Villa Beukenhof bevindt zich een overdekte stallinggarage, waar u een eigen parkeerplaats, berging en wijnkast heeft. Tevens is hier een fietsenstalling aanwezig die geschikt is om elektrische fietsen op te laden.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Villa Beukenhof
Al uw woonwensen worden overtroffen bij Villa Beukenhof. In de 28 luxueuze appartementen, opgezet rondom een statige villa, draait alles om heerlijk leven. Met alle ruimte voor hobby’s, familie, vrienden en gezellige uitstapjes kunt u zorgeloos genieten in een sfeervolle leefomgeving, zodat u alles kunt halen uit uw welverdiende vrije tijd.

Omringd door groen en van alle gemakken voorzien, kunt u bij Villa Beukenhof maximaal genieten. Samen met de kleinkinderen in de tuin spelen, met uw beste vrienden een heerlijk diner bereiden, of eindelijk die wijnverzameling op orde brengen in de wijnkelder.

Voel u thuis bij Villa Beukenhof. Het appartementencomplex biedt de ideale combinatie van stadse gemakken en sfeervol groen wonen. Midden in het pittoreske Ginneken met alle winkels en voorzieningen in de directe omgeving vindt u een oase van rust in de stijlvol aangelegde binnentuin. Zonaanbidders, lezers en schilders vinden hier alles wat ze zoeken.

Hoor de vogels vrolijk fluiten en zie de kleurrijke bloemen in bloei, terwijl u op uw terras van een goed glas wijn geniet. Maak na het diner nog een wandeling door de binnentuin in de najaarszon. Of geniet samen met de buren van de spelende kleinkinderen die verstoppertje spelen in het groen.

’s Winters kruipt u met de hele familie rond de open haard in de statige villa en haalt u de beste wijn uit uw wijnkelder. Of u trekt zich terug in de bibliotheek om rustig de krant te lezen. Terwijl het buiten sneeuwt, blijft uw auto ijsvrij in de overdekte stallinggarage, zodat u nooit meer hoeft te krabben. En mocht het buiten te koud zijn voor een wandeling, kunt u in de fitnessruimte werken aan uw conditie!

Villa Beukenhof is van alle gemakken voorzien, zodat u zich volledig op het goede leven kunt richten.
 
 Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?