Op de hoogte van nieuwe projecten in Bunschoten? Klik hier!

Zuyderzee - Appartementen fase 3 - 1e verdieping

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Bunschoten, project Zuyderzee - Appartementen fase 3 - 1e verdieping

Algemene informatie

naam project Zuyderzee - Appartementen fase 3 - 1e verdieping
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 364.500 - € 364.500
oppervlakte 120 - 120 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Hopman Vastgoedonderhoud B.V.
tweede projectontw. Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V.
makelaar Snel Era Makelaars
tweede makelaar Meerwaerde Makelaars
gemeente Bunschoten

Informatie

In Bunschoten wordt het nieuwbouwproject Zuyderzee - Appartementen fase 3 - 1e verdieping gerealiseerd. Dit is in de wijk Bunschoten. Dit project omvat slechts 1 te koop staande appartement.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 364.500 tot € 364.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 120 tot ca. 120 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Snel Era Makelaars in Leusden. U kunt ook terecht bij makelaar Meerwaerde Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Bunschoten kunt u hier vinden: Nieuwbouw Bunschoten

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 364.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
4Optie012003€ 364.500v.o.n. 

Type: 1e verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie appartementen met een fraai uitzicht over het Eemmeer. Afhankelijk van het type appartement is er een balkon op het zuiden en/of een balkon met uitzicht op de nieuwe Zuiderzeehaven en het Eemmeer.

De appartementen hebben twee slaapkamers en zijn voorzien van vloerverwarming. De badkamer is voorzien van sanitair en tegelwerk. Graag laten we de keuze voor een keuken geheel aan u. Wel zijn de standaard aansluitpunten aangebracht.

Parkeren kan in de parkeergarage, daar heeft u een eigen parkeerplek en een berging. De garage is uiteraard alleen toegankelijk voor bewoners.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Zuyderzee - Appartementen fase 3
Aan de rand van het oude Spakenburg, op loopafstand van het dorp, is gestart met de bouw van de 3e fase appartementen. Aan de Zuiderzeeboulevard wordt doorgeborduurd op de eerdere fases met 14 appartementen.

Ook de uitstraling van de 3e fase appartementen is geïnspireerd op het oude historische hart van Spakenburg. Geen uniformiteit of monotone gevelrijen, maar juist veel variatie. De hoogte van de gevels en de grootte van de ramen is steeds weer anders, evenals de kleur van het metselwerk en de gebruikte materialen.

Doordat de appartementen zijn gelegen aan de Nieuwe Zuiderzeehaven en uitzicht hebben op het Eemmeer, geniet u iedere dag weer van een fantastische omgeving.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?