Op de hoogte van nieuwe projecten in Bunschoten? Klik hier!

Zuyderzee - Appartementen fase 4 - Derde verdieping

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Zuyderzee - Appartementen fase 4 - Derde verdieping
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 444.500 - € 444.500
oppervlakte 138 - 138 m²
inhoud 482 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Hopman Vastgoedonderhoud B.V.
tweede projectontw. Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V.
makelaar Snel Era Makelaars
tweede makelaar Meerwaerde Makelaars
gemeente Bunschoten

Informatie

In Bunschoten wordt het nieuwbouwproject Zuyderzee - Appartementen fase 4 - Derde verdieping gerealiseerd. Dit is in de wijk Bunschoten. Dit project omvat slechts 4 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 444.500 tot € 444.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 138 tot ca. 138 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Snel Era Makelaars in Leusden. U kunt ook terecht bij makelaar Meerwaerde Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Bunschoten kunt u hier vinden: Nieuwbouw Bunschoten

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 444.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
11Optie01384824€ 444.500v.o.n. 

Type: Derde verdieping
De derde verdieping is qua indeling gelijk als de eerste en tweede verdieping. Er bevinden zich vier appartementen met een fraai uitzicht over het Eemmeer. Afhankelijk van het type appartement is er een balkon op het zuiden en/of een balkon met uitzicht op de Nieuwe Zuiderzeehaven en het Eemmeer.

De appartementen hebben twee of drie slaapkamers en zijn voorzien van vloerverwarming. De badkamer is ingerichte met sanitair en tegelwerk. Graag laten we de keuze voor een keuken geheel aan u. Wel zijn de standaard aansluitpunten aangebracht.

Parkeren kan in de parkeergarage, daar heeft u een eigen parkeerplek. De garage is uiteraard alleen toegankelijk voor bewoners.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Zuyderzee - Appartementen fase 4
Aan de rand van het oude Spakenburg, op loopafstand van het dorp, is gestart met de verkoop van de 4e fase appartementen. Aan de Zuiderzeeboulevard wordt doorgeborduurd op de eerdere fases met 17 appartementen.

Ook de uitstraling van deze fase appartementen is geïnspireerd op het oude historische hart van Spakenburg. Geen uniformiteit of monotone gevelrijen, maar juist veel variatie. De hoogte van de gevels en de grootte van de ramen is steeds weer anders, evenals de kleur van het metselwerk en de gebruikte materialen.

Doordat de appartementen zijn gelegen aan de Nieuwe Zuiderzeehaven en uitzicht hebben op het Eemmeer, geniet u iedere dag weer van een fantastische omgeving.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?