Op de hoogte van nieuwe projecten in Bunschoten? Klik hier!

Zuyderzee - Appartementen fase 4 - Begane grond

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Zuyderzee - Appartementen fase 4 - Begane grond
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 424.500 - € 424.500
oppervlakte 138 - 138 m²
inhoud 568 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V.
tweede projectontw. Hopman Ontwikkeling B.V.
makelaar Snel Era Makelaars
tweede makelaar Meerwaerde Financieel Adviseurs-Makelaars
gemeente Bunschoten

Informatie

Het nieuwbouwproject Zuyderzee - Appartementen fase 4 - Begane grond wordt gebouwd in de plaats Bunschoten. Dit project bevindt zich in de wijk Bunschoten. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 424.500 tot € 424.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 138 tot ca. 138 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Snel Era Makelaars in Leusden of bij de makelaar Meerwaerde Financieel Adviseurs-Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Bunschoten kunt u hier vinden: Nieuwbouw Bunschoten

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 424.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Optie01385684€ 424.500v.o.n. 

Type: Begane grond
Op de begane grond bevinden zich twee appartementen direct gelegen aan de gezellige boulevard en de Zuiderzeehaven. Afhankelijk van het type appartement is er een balkon op het zuiden en/of een balkon met uitzicht op de nieuwe Zuiderzeehaven en het Eemmeer.

De appartementen hebben twee of drie slaapkamers en zijn voorzien van vloerverwarming. De badkamer is voorzien van sanitair en tegelwerk. Graag laten we de keuze voor een keuken geheel aan u. Wel zijn de standaard aansluitpunten aangebracht.

Parkeren kan in de parkeergarage, daar heeft u een eigen parkeerplek. De garage is uiteraard alleen toegankelijk voor bewoners.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Zuyderzee - Appartementen fase 4
Aan de rand van het oude Spakenburg, op loopafstand van het dorp, is gestart met de verkoop van de 4e fase appartementen. Aan de Zuiderzeeboulevard wordt doorgeborduurd op de eerdere fases met 17 appartementen.

Ook de uitstraling van deze fase appartementen is geïnspireerd op het oude historische hart van Spakenburg. Geen uniformiteit of monotone gevelrijen, maar juist veel variatie. De hoogte van de gevels en de grootte van de ramen is steeds weer anders, evenals de kleur van het metselwerk en de gebruikte materialen.

Doordat de appartementen zijn gelegen aan de Nieuwe Zuiderzeehaven en uitzicht hebben op het Eemmeer, geniet u iedere dag weer van een fantastische omgeving.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?