Op de hoogte van nieuwe projecten in Haarlemmermeer? Klik hier!

Residence West Eynder

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Burgerveen, project Residence West Eynder

Algemene informatie

naam project Residence West Eynder
aantal koopwoningen 10
type woningen appartement
privé parkeerplaats optioneel
status in verkoop
koopprijs vanaf € 249.000
oppervlakte 86 - 143 m²

Betrokken partijen

makelaar De Leeuw Nieuwbouwmakelaardij
gemeente Haarlemmermeer

Droomt u ook van een woning met een fenomenaal uitzicht op de Westeinderplassen? Deze droom komt uit met Residence West Eynder, een woondroom die verrijst aan de Leimuiderdijk te Burgerveen.

Eigentijds ontwerp. Volop Ruimte. Fabuleus uitzicht. Klinkt dit niet als uw droomwoning? In Burgerveen kan deze woondroom werkelijkheid worden. In dit bijzondere landschap waar rust, ruimte, groen en water de hoofdrol spelen, realiseert Van Rhijn Bouw het gebouw Residence West Eynder: 10 luxe appartementen aan het water.
De 10 royale appartementen gaan verrijzen aan de Leimuiderdijk. De Westeinderplassen liggen letterlijk voor uw deur! Maar naast dit magnifieke uitzicht, biedt Residence West Eynder u alle ruimte om uw ultieme woonwensen te vervullen. Binnen dit project heeft u immers volledige vrijheid om de woning van uw dromen te realiseren. Wat vast staat, zijn de buitenmuren. De indeling is naar eigen wens in te vullen. Twee of drie slaapkamers? Een dubbel appartement? Een of twee verdiepingen? De keuze is aan u. Droomt u mee?

Dorpse rust in hartje Randstad
Gelegen aan de uitgestrekte Westeinderplassen staat Burgerveen garant voor leven in vrijheid en ruimte. De landelijke, panoramische omgeving geeft het gevoel voortdurend op vakantie te zijn, terwijl u toch midden in de Randstad woont. Burgerveen is met haar 400 inwoners een van de kleinste dorpen in de gemeente Haarlemmermeer.
Deze kleinschaligheid doet echter niets af aan het woongenot dat dit dorp te bieden heeft. Met de Westeinderplassen voor de deur, een optimale bereikbaarheid en alle benodigde voorzieningen in de buurt biedt Burgerveen u de perfecte balans tussen dorpse rust en gezelligheid, en de vele grootstedelijke mogelijkheden van de Randstad.

De Westeinderplassen is een van de mooiste meren van ons land. Het bestaat uit één grote plas en diverse kleinere plassen. Deze worden met elkaar verbonden door schilderachtige slootjes. In totaal beslaat dit 'netwerk' van water een oppervlakte van 10 km2.
Het meer staat bekend om haar vele groene eilandjes, die uitsluitend per boot bereikbaar zijn. Ook op de recreatiegebieden, onder andere Vrouwentroost, is het goed toeven. Hier vindt u diverse stranden en zeil- en windsurfscholen. Aan de uitgestrekte oevers van de plassen liggen maar liefst 50 jachthavens. Ook vóór Residence West Eynder zijn een aantal ligplaatsen beschikbaar. Voor uw sloep of zeiljacht is dus altijd een plek in de buurt te vinden. Het aantrekkelijke, groene landschap rondom Burgerveen is de ideale plek voor ontspanning in de natuur. Een heerlijke wandeling langs de Leimuiderdijk, zwemmen in natuurzwembad Het Oosterbad tijdens een warme zomerdag, een ontspannen fietstocht langs de oevers van de Westeinderplassen, barbecueën op een van de eilandjes of een prachtige trip met uw sloep of zeiljacht? Aan de Westeinderplassen zult u zich nooit vervelen!

HAARLEMMERMEER:
Het beste van twee werelden
Eeuwen geleden lagen er ten zuidwesten van Amsterdam een aantal grote meren in een laaggelegen, veenachtig gebied. Deze meren breidden zich in rap tempo uit tot een groot meer: Haarlemmermeer. Dit om zich heen grijpende water maakte de getroffen dorpen onherbergzaam en vormde daarom een grote bedreiging voor de omliggende plaatsen. Koning Willem I besloot daarom ter bescherming een dijk aan te leggen rondom het meer. In 1849 startte de werkzaamheden aan dit gebied en de drooglegging van de diverse ondergelopen gebieden. Alleen de Westeinderplassen bleven over. De eerste bewoners van de drooggelegde gebieden moesten het land voor landbouw geschikt maken.
Dit agrarische karakter heeft een deel van Haarlemmermeer altijd weten te behouden. Na de Tweede Wereldoorlog kwam de verstedelijking en bedrijvigheid op gang, mede door de groei van Schiphol. Momenteel bestaat Haarlemmermeer uit 26 dorpen. Met ruim 125.000 inwoners behoort het tot een van de grotere gemeenten van Nederland.

Door de groei van zowel de bedrijvigheid als de agrarische sector heeft Haarlemmermeer zijn tegengestelde, maar bijzondere karakter door de jaren heen weten te behouden: verstedelijking tegenover platteland, grootschaligheid tegenover kleinschaligheid, multinationals tegenover agrarische bedrijvigheid. In Haarlemmermeer vindt u het beste van twee werelden.

Eigentijdse luxe. Deze twee woorden zijn treffend voor de stijlvolle architectuur en inrichting van Residence West Eynder. De markante stijl van de appartementengebouwen zorgt samen met de fenomenale locatie voor een stijlvol en harmonieus geheel, direct aan het water van de Westeinderplassen. Architectenbureau ENZO heeft zich voor Residence West Eynder laten inspireren door de buitengewone omgeving van Burgerveen: waterrijk, natuurlijk en uniek. Het resultaat: een ruimtelijk en open ontwerp dat zich laat kenmerken door een opvallend uiterlijk. Door de uiterlijke vorm en de waterrijke locatie doet het complex denken aan een klassiek, doch markant houten boothuis uit vervlogen tijden. Het natuurlijke materiaalgebruik geeft het geheel een moderne en eigentijdse uitstraling. Mede door de hoge raampartijen heeft u vanuit de woonkamer een magnifiek uitzicht op de Westeinderplassen. Daarbij vormt het landschap een integraal onderdeel van uw woonbeleving. Het kleurenpalet van Residence West Eynder is minstens even stijlvol te noemen als het ontwerp; de antracietkleurige dakpannen en lichtgekleurde houten of kunststof betimmering van de buitengevels versterken het opvallende ontwerp en geven karakter aan deze magnifieke buitenkans op schitterend wonen aan de Westeinderplassen.

Residence West Eynder staat garant voor een werkelijk unieke woonbeleving. U krijgt binnen dit project de kans om al uw woonwensen te vervullen door persoonlijk de grootte en de indeling van uw droomwoning te bepalen.
Het klassieke, maar toch eigentijdse ontwerp zorgt samen met het luisterrijke landschap voor de rest: een glansrijk geslaagd geheel waar het goed toeven is, in alle jaargetijden. Winter of zomer, Residence West Eynder schenkt u gegarandeerd een weldadig vakantiegevoel in eigen huis. Dag in dag uit…

Indelingverdiepingen
De wonderlijke omgeving, uitblinkende architectuur en zeldzame locatie maken van Residence West Eynder een buitengewoon project. Maar wat deze woonbeleving compleet maakt is de kans om uw ultieme droomwoning te realiseren. In overleg kunnen diverse wijzigingen aangebracht worden in het originele ontwerp.
Een voorproefje van de mogelijkheden: een dubbel appartement, een of twee verdiepingen, verandering in de grootte van de kamers, variaties in het aantal kamers, etc. Residence West Eynder biedt de kans om uw woondromen te vertalen naar de werkelijkheid. Hiernaast vindt u de standaardindelingen van de diverse appartementen. De begane grond en de eerste verdieping omvatten acht ruime appartementen.

De vier appartementen op de begane grond zijn uitgerust met een tuin, op de eerste verdieping is dat een balkon. De appartementen bestaan uit een hal, riante woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer, toilet en bijkeuken. De twee bijzonder riante appartementen op de tweede verdieping bestaan uit een entree welke leidt naar de royale woonkamer met open keuken, drie slaapkamers (ouderslaapkamer met garderobe), twee badkamers, apart toilet en berging. Het ruime dakterras geeft een fabuleus zicht op de Westeinderplassen.

De appartementen hebben de beschikking over een berging en één of twee parkeerplaatsen gelegen onder / achter het complex.

 


foutje ontdekt?