Op de hoogte van nieuwe projecten in Capelle aan den IJssel? Klik hier!

Capelse Blok - College

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Capelse Blok - College
aantal koopwoningen 20
aantal beschikbaar 3
aantal onder optie 3
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 119.500 - € 189.500
oppervlakte 63 - 96 m²
inhoud 264 - 343 m³
aantal kamers 2 - 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ABB Bouwgroep B.V.
makelaar Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V.
gemeente Capelle aan den IJssel

Informatie

Het nieuwbouwproject Capelse Blok - College wordt gebouwd in de plaats Capelle aan den IJssel. Dit project bevindt zich in de wijk Middelwatering-West. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 20 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 119.500 tot € 189.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 63 tot ca. 96 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V. in Capelle aan den IJssel.

Andere nieuwbouwprojecten in Capelle aan den IJssel kunt u hier vinden: Nieuwbouw Capelle aan den IJssel

Woningen
3 van 20 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 119.500 tot Euro 189.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
20Optie0693232€ 141.500v.o.n. 
Achtertuin,
29Optie0963433€ 189.500v.o.n. 
36Optie0632642€ 119.500v.o.n. 

Type: College
In het voormalige schoolgebouw komen stoere appartementen. Op het oude schoolplein worden nieuwbouw eengezinswoningen, met tuin gerealiseerd. Kopers kunnen er voor kiezen om beide woningtypes compleet afgewerkt te laten opleveren of om zelf een indeling te kiezen en de woning naar eigen wens af te werken. Door de verschillende afwerkmogelijkheden, zijn de woningen zowel leuk voor zij die direct de woning in willen trekken en zij die graag de handen uit de mouwen steken, de handige klussers. Alle woningen zijn bovendien zeer betaalbaar.

Project: Capelse Blok
Wonen in of rondom een oud schoolgebouw in Capelle aan den IJssel!

Het Comenius College wordt getransformeerd. En hoe! In het voormalige schoolgebouw aan de P.C. Boutenssingel in Capelle aan den IJssel komen stoere appartementen. Kopers kunnen er voor kiezen om de appartementen compleet afgewerkt te laten opleveren of om zelf een indeling te kiezen en het appartement naar eigen wens af te werken. Op het oude schoolplein worden nieuwbouw eengezinswoningen, met tuin gerealiseerd. Ook deze woningen kunnen compleet afgewerkt of casco opgeleverd worden.

De woningen en appartementen worden aangeboden in diverse afmetingen en met een buitenruimte. Tussen het schoolgebouw en de nieuwbouwwoningen komt een levendige gemeenschappelijke binnengebied. Door de verschillende afwerkmogelijkheden, zijn de woningen zowel leuk voor zij die direct de woning in willen trekken en zij die graag de handen uit de mouwen steken, de handige klussers. Alle woningen zijn bovendien zeer betaalbaar.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?