Op de hoogte van nieuwe projecten in Capelle aan den IJssel? Klik hier!

Capelse Blok - Gym

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Capelse Blok - Gym
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 207.500 - € 207.500
oppervlakte 112 - 112 m²
inhoud 541 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ABB Bouwgroep B.V.
makelaar Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V.
gemeente Capelle aan den IJssel

Informatie

In Capelle aan den IJssel wordt het nieuwbouwproject Capelse Blok - Gym gerealiseerd. Dit is in de wijk Middelwatering-West. Dit project omvat slechts 4 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 207.500 tot € 207.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 112 tot ca. 112 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V. in Capelle aan den IJssel.

Andere nieuwbouwprojecten in Capelle aan den IJssel kunt u hier vinden: Nieuwbouw Capelle aan den IJssel

Woningen
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 207.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
16Optie01125413€ 207.500v.o.n. 

Type: Gym
In het voormalige schoolgebouw komen stoere appartementen. Op het oude schoolplein worden nieuwbouw eengezinswoningen, met tuin gerealiseerd. Kopers kunnen er voor kiezen om beide woningtypes compleet afgewerkt te laten opleveren of om zelf een indeling te kiezen en de woning naar eigen wens af te werken. Door de verschillende afwerkmogelijkheden, zijn de woningen zowel leuk voor zij die direct de woning in willen trekken en zij die graag de handen uit de mouwen steken, de handige klussers. Alle woningen zijn bovendien zeer betaalbaar.

Project: Capelse Blok
Wonen in of rondom een oud schoolgebouw in Capelle aan den IJssel!

Het Comenius College wordt getransformeerd. En hoe! In het voormalige schoolgebouw aan de P.C. Boutenssingel in Capelle aan den IJssel komen stoere appartementen. Kopers kunnen er voor kiezen om de appartementen compleet afgewerkt te laten opleveren of om zelf een indeling te kiezen en het appartement naar eigen wens af te werken. Op het oude schoolplein worden nieuwbouw eengezinswoningen, met tuin gerealiseerd. Ook deze woningen kunnen compleet afgewerkt of casco opgeleverd worden.

De woningen en appartementen worden aangeboden in diverse afmetingen en met een buitenruimte. Tussen het schoolgebouw en de nieuwbouwwoningen komt een levendige gemeenschappelijke binnengebied. Door de verschillende afwerkmogelijkheden, zijn de woningen zowel leuk voor zij die direct de woning in willen trekken en zij die graag de handen uit de mouwen steken, de handige klussers. Alle woningen zijn bovendien zeer betaalbaar.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?