Op de hoogte van nieuwe projecten in Capelle aan den IJssel? Klik hier!

Couwenhoek, Capelle aan den IJssel - Tweekappers

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Couwenhoek, Capelle aan den IJssel - Tweekappers
aantal koopwoningen 10
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 421.400 - € 421.400
oppervlakte 138 - 138 m²
perceeloppervlakte 294 - 294 m²
inhoud 372 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed West
makelaar Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V.
gemeente Capelle aan den IJssel

Informatie

Het nieuwbouwproject Couwenhoek, Capelle aan den IJssel - Tweekappers wordt gebouwd in de plaats Capelle aan den IJssel. Dit project bevindt zich in de wijk Oostgaarde-Zuid. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 10 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 421.400 tot € 421.400. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 138 tot ca. 138 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 294 tot 294 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V. in Capelle aan den IJssel.

Andere nieuwbouwprojecten in Capelle aan den IJssel kunt u hier vinden: Nieuwbouw Capelle aan den IJssel

Woningen
1 van 10 woningen beschikbaar
Prijs Euro 421.400
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
22Optie2941383724€ 421.400v.o.n. 

Type: Tweekappers
Tweekappers
 
Met het bijzondere zadeldak, dat parallel aan de voorgevel loopt, ogen de prachtige twee-onder-één-kapwoningen traditioneel, maar toch eigentijds.
 
Deze woning kunt u helemaal naar uw wens aanpassen! Het woonoppervlak is met 135 m² al gerust groot te noemen. Dit is nog verder uit te breiden tot ruim 152 m² door te kiezen voor verschillende opties, waaronder een uitbouw of het betrekken van de garage bij de woning. De woonkamer is tuingeoriënteerd en heeft openslaande deuren. In de basis bevindt de ruime woonkeuken zich aan de voorzijde van de woning, maar deze kan ook worden verplaatst naar de achterzijde van het huis. Zowel de keuken als de woonkamer zijn uit te breiden met een erker of een uitbouw.
 
Standaard heeft de woning drie slaapkamers op de eerste verdieping, op zolder kunnen nog 2 extra slaapkamers worden gerealiseerd. Een 2e badkamer op de 2e verdieping behoort eveneens tot de mogelijkheden.
 
Naast het gebruik van natuurlijke materialen is ook installatietechnisch rekening gehouden met duurzaamheid. De woningen worden standaard uitgevoerd met zonnepanelen, er is vloerverwarming door het gehele huis en SlimWonen huisautomatisering. Hiermee kunt u snel een eenvoudig met uw tablet of telefoon o.a. licht, verwarming en ander elektrische zaken in de woning regelen.
 
Eigenschappen
 
    Tweekapper
    135 - 138 m² woonoppervlakte
    196 - 323 m² kaveloppervlakte
    4 kamers

Tweekapper groot
 
Deze twee-onder-één-kapwoning met langskap biedt echt een zee aan ruimte! De architectuur is eigentijds, maar toch traditioneel. Met een woonoppervlak vanaf 159 m2 is dit echt een royale woning. En de woning is ook nog uit te breiden! Daarbij kunt u kiezen voor diverse opties, zoals een uitbouw, erker of de garage bij de woning betrekken.  De woonkamer is tuingeoriënteerd en heeft openslaande deuren. In de basis bevindt de ruime woonkeuken zich aan de voorzijde van de woning, maar deze kan ook worden verplaatst naar de achterzijde van het huis.
 
Op de verdieping heeft u drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. De tweede verdieping is een open zolder met de mogelijkheid om 2 extra slaapkamers te creëren. Ook kan hier een tweede badkamer worden gemaakt. Het sanitair voor de toiletten en de badkamer is zeer luxe en eventueel verder uit te breiden. 
 
Installatietechnisch voldoen deze woningen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid. De woning is uitgevoerd met comfortabele vloerverwarming door het hele huis. De woningen zijn extra geïsoleerd, hebben zonnepanelen en SlimWonen huisautomatisering. Hiermee kunt u snel en makkelijk met uw tablet of telefoon o.a. licht, verwarming en ander elektrische zaken in de woning regelen. Ook heeft de woning een hoogwaardig ventilatiesysteem op basis van mechanische ventilatie in combinatie met natuurlijke toevoer.
 
Eigenschappen
 
    Tweekapper groot
   159 m² woonoppervlakte
    300 – 366 m² kaveloppervlakte
    4 kamers

Project: Couwenhoek, Capelle aan den IJssel
Couwenhoek is een wijk met ruimte, groen, water én een dorps gevoel. In de nieuwe wijk komen woningen voor jong en oud. Heeft u een jong gezin met een druk bestaan en bent u op zoek naar een ruime woning met een lekkere grote achtertuin voor de kinderen om te spelen? Of bent u op zoek naar een gelijkvloerse woning waar u de rest van uw leven kan blijven wonen? In Couwenhoek kunt u vinden wat bij u past.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?