Op de hoogte van nieuwe projecten in Capelle aan den IJssel? Klik hier!

Couwenhoek fase 3 - Eengezinswoning

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Capelle aan den IJssel, project Couwenhoek fase 3 - Eengezinswoning

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Couwenhoek fase 3 - Eengezinswoning
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 423.150 - € 423.150
oppervlakte 129 - 129 m²
perceeloppervlakte 228 - 228 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed West
makelaar Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V.
gemeente Capelle aan den IJssel

Informatie

In Capelle aan den IJssel wordt het nieuwbouwproject Couwenhoek fase 3 - Eengezinswoning gerealiseerd. Dit is in de wijk Oostgaarde-Zuid. Dit project omvat slechts 8 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 423.150 tot € 423.150. De woningen hebben een oppervlak vanaf 129 tot ca. 129 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 228 tot 228 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ooms makelaars IJssel en Lekstreek B.V. in Capelle aan den IJssel.

Andere nieuwbouwprojecten in Capelle aan den IJssel kunt u hier vinden: Nieuwbouw Capelle aan den IJssel

Woningen
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 423.150
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
76Optie22812904€ 423.150v.o.n. 

Type: Eengezinswoning
Door de praktische en ruime indeling bieden de eengezinswoningen volop woonplezier en gemak!
De eengezinswoningen variëren in uitvoering. De woonkamer heeft in basis al een royale oppervlakte van circa 37m2. Optioneel kunt u nog kiezen voor een uitbreiding van de begane grond aan de achterzijde, waardoor u nóg meer leefruimte creëert. De eveneens ruime keuken bevindt zich aan de voorkant van het huis.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. Hier treft u een ruime, multifunctionele open zolderverdieping met de opstelplaats voor de cv-installatie en de aansluiting voor uw wasmachine. Deze royale ruimte is uitstekend om te bouwen tot twee extra kamers.
De duurzaam gebouwde rij- en hoekwoningen zijn uitgevoerd met comfortabele vloerverwarming door het hele huis. De woningen zijn extra geïsoleerd, hebben zonnepanelen en zijn voorzien van SlimWonen huisautomatisering. Ook heeft de woning een hoogwaardig ventilatiesysteem op basis van mechanische ventilatie in combinatie met natuurlijke toevoer.

Project: Couwenhoek fase 3
Dorps wonen in de stad

Nieuwbouwwijk Couwenhoek wordt een fijne plek om te wonen. Het heeft straks alles: een grote diversiteit aan woningen in een wijk die speels, groen en ruim van opzet is en alle gemakken en voorzieningen binnen handbereik heeft. Een dorps karakter en toch dichtbij het centrum. Een wijk met een warme sfeer waarin iederéén zich thuis voelt.

In Couwenhoek wordt gewoond, gewerkt, gesport, gerecreëerd en geleefd! Met twee winkelcentra, scholen, zorg, sport- en speelgelegenheden, natuur, uitvalswegen en het levendige stadshart in de directe omgeving wordt het voor iedereen heerlijk wonen in de wijk.

Wonen in het prachtige Couwenhoek in Capelle aan den IJssel!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?