Op de hoogte van nieuwe projecten in Castricum? Klik hier!

Nieuw Koningsduin fase 2 - Kavels

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Castricum, project Nieuw Koningsduin fase 2 - Kavels

Algemene informatie

naam project Nieuw Koningsduin fase 2 - Kavels
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 1
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 396.615 - € 396.615
oppervlakte onbekend
perceeloppervlakte 579 - 579 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ABB Bouwgroep B.V.
makelaar Hopman ERA Makelaars Castricum
tweede makelaar Hopman ERA Makelaars Heiloo
gemeente Castricum

Informatie

In Castricum wordt het nieuwbouwproject Nieuw Koningsduin fase 2 - Kavels gerealiseerd. Dit is in de wijk Bakkum. Dit project omvat slechts 5 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van deze kavels variëren vanaf € 396.615 tot € 396.615. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 579 tot 579 m² en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Hopman ERA Makelaars Castricum in Castricum. U kunt ook terecht bij makelaar Hopman ERA Makelaars Heiloo.

Andere nieuwbouwprojecten in Castricum kunt u hier vinden: Nieuwbouw Castricum

Woningen
1 van 5 woningen beschikbaar
Prijs Euro 396.615
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
26Te Koop579000€ 396.615v.o.n. 

Type: Kavels
Wonen volgens uw eigen inzichten! Ziet u het al voor zich? Uw eigen droomhuis realiseren. Dit kan in project Nieuw Koningsduin. Er komen vrije kavels van circa 460 m² tot circa 1.025 m². Individuele woonwensen kunnen hier gerealiseerd worden door de vrijheid die u krijgt. Uiteraard gelden er wel enkele spelregels wat betreft uitvoering en afmeting van de te bouwen woning, maar er zijn nog voldoende vrijheden om uw dromen waar te maken.

Op een rijtje
- Een woning naar uw eigen wens op een schitterende kavel
- Zeer riant wonen
- Grote, diepe kavels op de zon georiënteerd (west, zuid)
- Kavels van circa 460 m² tot circa 1.025 m²
- Omgeven door de natuur

ABB Livingstone bouwer
U kunt zelf een aannemer kiezen voor het bouwen van een woning op uw vrije kavel. Maar u kunt ook ABB inschakelen. ABB is Livingstone bouwer. Hetgeen betekent dat ABB iedere woning van uw dromen voor u kan bouwen. Een woning die u volledig zelf heeft uitgedacht, maar ook een woning met één van de basisontwerpen van Livingstone.
U kunt kiezen tussen vrije architectuur of een ontwerp op basis van een van de vele basisontwerpen. Meer over Livingstone leest u op onze website.

Kenmerken
Binnen de regels van het kavelpaspoort en het door de gemeente vastgestelde beeldkwaliteitsplan kunt u uw wens laten realiseren.

U kunt dit doen met een eigen architect en bouwer, maar u kunt er ook voor kiezen om dat door het ontwikkelingsteam van Nieuw Koningsduin te laten coördineren. Zeinstra Veerbeek Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de projectmatige woningen van Nieuw Koningsduin. Daarnaast is dit gerenommeerde bureau bekend met het ontwerpen voor particulieren. Ook ABB coördineert en realiseert woningen voor particulieren tegen een vooraf vastgesteld budget. Kopers van een kavel in Nieuw Koningsduin krijgen van ABB en ZVA een schetsontwerp met budgetraming. Middels twee overleggen van circa 2 uur inventariseren wij uw woonwensen. Het schetsontwerp kan voor u een stap zijn in de mogelijkheden en de vertaling van uw woonwensen binnen het beeldkwaliteitsplan.

Project: Nieuw Koningsduin fase 2
Nieuw Koningsduin fase 2 bestaat uit een breed spectrum aan woningtypen voor verschillende doelgroepen. Waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, semibungalows en vrije kavels.
 
Nieuw Koningsduin is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Gelegen aan beschermd natuurgebied het Noord-Hollands Duinreservaat, nabij bos, duinen en strand.
 
De nieuwe woonwijk krijgt een eenduidige uitstraling en stijl die past bij het gebied. Er is echter ruimte voor individuele woonwensen.

Fase 2 is onlangs in verkoop gegaan!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?