Op de hoogte van nieuwe projecten in De Bilt? Klik hier!

Opgetogen De Bilt-Maartensdijk - A

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw De Bilt, project Opgetogen De Bilt-Maartensdijk - A

Algemene informatie

naam project Opgetogen De Bilt-Maartensdijk - A
aantal koopwoningen 14
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 429.500 - € 429.500
oppervlakte 156 - 156 m²
perceeloppervlakte 275 - 275 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bemog Projektontwikkeling Utrecht B.V
makelaar De Jong & Greven Makelaardij O/g
tweede makelaar Nijland Makelaars
gemeente De Bilt

Informatie

In De Bilt wordt het nieuwbouwproject Opgetogen De Bilt-Maartensdijk - A gerealiseerd. Dit is in de wijk Maartensdijk. Dit project omvat 14 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 429.500 tot € 429.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 156 tot ca. 156 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 275 tot 275 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De Jong & Greven Makelaardij O/g in Maartensdijk. U kunt ook terecht bij makelaar Nijland Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in De Bilt kunt u hier vinden: Nieuwbouw De Bilt

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 14 woningen beschikbaar
Prijs Euro 429.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
6Te Koop27515604€ 429.500v.o.n. 

Type: A
De woningen bieden vele indelingsmogelijkheden, zoals een slaap- en badkamer op de begane grond, een extra werkkamer op de begane grond voor bijvoorbeeld praktijk aan huis, een uitbreiding van de woonkamer en bijvoorbeeld het vergroten van de garage. Standaard worden de woningen compleet opgeleverd met keuken en sanitair en de indeling is als volgt.
 
Begane grond: hal met open trapopgang, toilet met fontein, ruime nog te plaatsen woonkeuken aan de voorzijde, zeer royale, tuingerichte woonkamer met vaste kast en openslaande deuren naar de zonnige achtertuin op het Zuiden.
1e verdieping: ruime overloop, drie zeer grote slaapkamers, ruime badkamer met twee wastafels, een douche en ligbad, separaat toilet.
2e verdieping: ruime open zolder met goede mogelijkheden om nog twee ruime slaap- of werkkamers te realiseren. Op de zolder bevindt zich de ventilatie- en verwarmingsinstallatie en de opstelplaats voor de wasmachine en droger.
 
Naast de woning bevindt zich een oprit en een aangebouwde stenen garage voorzien van elektra. Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen langs de openbare weg. Winkels en scholen bevinden zich op steenworp afstand.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Opgetogen De Bilt-Maartensdijk
In het nieuwbouwplan Opgetogen, op een fraaie, groene locatie wordt gestart met de laatste fase van vier ruime twee-onder-één-kapwoningen met garage en zonnige tuin op het zuiden. De fraaie architectuur van de woningen heeft de karakteristieke sfeer van de jaren '30. Dit uit zich onder meer in de bijzondere kapvorm van de woningen, de ruime overstekken en de detaillering van de kozijnen, de waterslagen, de spekbanden en het donkerrode metselwerk met de antraciet dakpan.
 
Het dorp Maartensdijk ligt in het hart van Nederland, in één van de mooiste woonomgevingen die ons land rijk is. Op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en het Noorderpark met z'n weilanden tot aan de Loosdrechtse Plassen zijn er volop recreatieve en sportieve mogelijkheden beschikbaar. Rust en ruimte in het hart van Nederland en toch op korte afstand van de stad Utrecht en Hilversum.
Het dorp is uitstekend bereikbaar door de zeer goede aansluiting op de snelweg A-27 en het NS-station Hollandsche Rading ligt op circa 2 kilometer fietsafstand.
Prijzen Vrij Op Naam inclusief 21% btw. Aan de prijzen en aan het energielabel kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?