Op de hoogte van nieuwe projecten in Hof van Twente? Klik hier!

Delden, De Groene Wig - Type D

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Delden, project Delden, De Groene Wig - Type D

Algemene informatie

naam project Delden, De Groene Wig - Type D
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 250.000 - € 250.000
oppervlakte 116 - 116 m²
perceeloppervlakte 184 - 184 m²
inhoud 445 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
makelaar Prisma Makelaars Hengelo
tweede makelaar Hofstede & Kamp Makelaars
gemeente Hof van Twente

Informatie

In Delden (gemeente Hof van Twente) wordt het nieuwbouwproject Delden, De Groene Wig - Type D gerealiseerd. Dit is in de wijk Delden. Dit project omvat slechts 1 te koop staande 2 onder 1 kap woning.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 250.000 tot € 250.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 116 tot ca. 116 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 184 tot 184 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Prisma Makelaars Hengelo in Hengelo. U kunt ook terecht bij makelaar Hofstede & Kamp Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Hof van Twente kunt u hier vinden: Nieuwbouw Hof van Twente

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 250.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
18Te Koop1841164454€ 250.000v.o.n. 

Type: Type D
De twee-onder-één-kapwoningen zijn voorzien van drie slaapkamers. Tevens hebben diverse woningen de mogelijkheid om het huis te vergroten door middel van een bijkeuken en/of uitbouw. Alle woningen zijn in de breedte ontwikkeld. Dit resulteert in zeer veel daglicht en functionele indelingsmogelijkheden.
De woningen hebben een klassiek moderne uitstraling en zijn voorzien van rode bakstenen en een donker antraciet/bruine dakpan.
Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Delden, De Groene Wig
‘De Groene Wig’ maakt onderdeel uit van het uitbreidingsgebied ‘Braak West’ aan de zuidzijde van Delden. De locatie dankt haar naam aan de groene uitstraling, met hierin de wigvormige beplanting van oude waardevolle bomen, die midden door het plangebied loopt. Het plangebied wordt gerealiseerd aan het Twentekanaal in een landelijke omgeving.

Het ontwerp bestaat uit 35 woningen, waarvan 18 rijwoningen, 12 hoekwoningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning. De 18 rijwoningen zijn onder te verdelen in 12 starterswoningen en 6 grote rijwoningen. Deze woningen worden gerealiseerd in een hofsfeer en hebben een moderne eigentijdse uitstraling.Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?