Op de hoogte van nieuwe projecten in Delft? Klik hier!

DelftsHart Nieuw Geluk - Roos

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Delft, project DelftsHart Nieuw Geluk - Roos

Algemene informatie

naam project DelftsHart Nieuw Geluk - Roos
aantal koopwoningen 22
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 369.000 - € 369.000
oppervlakte 137 - 137 m²
perceeloppervlakte 181 - 181 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Ontwikkelcombinatie Harnaschpolder
makelaar Van Silfhout & Hogetoorn makelaardij
tweede makelaar Frisia Makelaars B.V.
gemeente Delft

Informatie

Het nieuwbouwproject DelftsHart Nieuw Geluk - Roos wordt gebouwd in de plaats Delft. Dit project bevindt zich in de wijk Voordijkshoorn. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 22 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 369.000 tot € 369.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 137 tot ca. 137 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 181 tot 181 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Silfhout & Hogetoorn makelaardij in Delft of bij de makelaar Frisia Makelaars B.V..

Andere nieuwbouwprojecten in Delft kunt u hier vinden: Nieuwbouw Delft

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 22 woningen beschikbaar
Prijs Euro 369.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
22Optie18113704€ 369.000v.o.n. 

Type: Roos
De ruime woonkamer aan de achterzijde van de woning beslaat de volle breedte van de woning. De woonkeuken aan de voorzijde heeft net als het woongedeelte openslaande deuren. Op de eerste verdieping is ook voor de slaapkamer aan de achterzijde de volle breedte van de woning benut. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich nog twee slaapkamers. De badkamer is ruim genoeg voor een tweede toilet, een aparte douchehoek en ligbad. De zolderverdieping bestaat uit een vrij indeelbare ruimte geschikt voor een extra slaapkamer, study, speel- of loungehoek.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: DelftsHart Nieuw Geluk
DelftsHart Nieuw Geluk, 50 riante woningen in Delft
Er komen 38 in twee licht gebogen lijnen opgestelde twee-onder-een-kapwoningen in de woningtypen Minne, Roos en Amor. Aan een brede groene parkstrook, die grenst aan het water komen 12 royale eengezinswoningen verdeed over twee rijen van zes woningen.

De 50 woningen hebben een woonoppervlak varierend van 130 tot 180 m² en worden wisselend uitgevoerd in een gemêleerde blauw-rode en gemêleerde rode baksteen. De daken worden voorzien van grijze pannen. Alle worden zijn voorzien van vloerverwarming en worden verwarmd door stadsverwarming.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?

nieuws uit Delft  

wo
31-10
Nieuwbouw studentenwoningen in Delft