Op de hoogte van nieuwe projecten in Delft? Klik hier!

Delfts Schiekwartier

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Delft, project Delfts Schiekwartier

Algemene informatie

naam project Delfts Schiekwartier
aantal woningen 299
type woningen appartement
rijwoning
hoekwoning
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zuidwest
gemeente Delft

Belangrijke data

start verkoop 3e kwartaal 2018

Informatie

Het nieuwbouwproject Delfts Schiekwartier wordt gebouwd in de plaats Delft. Dit project bevindt zich in de wijk Wippolder.

Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar AM | Zuidwest in Utrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Delft kunt u hier vinden: Nieuwbouw Delft

De locatie is inmiddels bouwrijp gemaakt en voorzien van een nieuwe aanlegsteiger voor bezoekers van De Koninklijke Porceleyne Fles. De volgende stap is de bestemmingsplanprocedure. Want voordat het stuk nieuwe stad ontwikkeld én gebouwd kan gaan worden, moet het gebied eerst bestempeld worden als 'Woonbestemming'.

De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst, die eerdaags officieel gaat plaatsvinden, luidt de start in van de Ruimtelijke Ordening procedure voor een nieuw Bestemmingsplan. De verwachting is dat wij de procedure in de 1e helft van 2018 af kunnen ronden. Vervolgens starten wij de voorbereidingen voor start verkoop, medio 2018.

HEB JIJ INTERESSE?
Eind 2017/begin 2018 zullen wij je vragen of je met ons mee wilt denken over de invulling van het woonprogramma van het nieuwe stuk stad aan de haven! Zodra we nieuws hebben, hoor je weer van ons.


foutje ontdekt?

nieuws uit Delft  

wo
31-10
Nieuwbouw studentenwoningen in Delft