Op de hoogte van nieuwe projecten in Den Haag? Klik hier!

Villapark WitteBurgh - WitteBurgh III

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Den Haag, project Villapark WitteBurgh - WitteBurgh III

Algemene informatie

naam project Villapark WitteBurgh - WitteBurgh III
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 869.850 - € 869.850
oppervlakte 255 - 255 m²
perceeloppervlakte 790 - 790 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Schouten B.V.
makelaar Frisia Makelaars B.V.
tweede makelaar Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar
gemeente Den Haag

Informatie

Het nieuwbouwproject Villapark WitteBurgh - WitteBurgh III wordt gebouwd in de plaats Den Haag. Dit project bevindt zich in de wijk Bouwlust en Vrederust. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 3 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 869.850 tot € 869.850. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 255 tot ca. 255 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 790 tot 790 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Frisia Makelaars B.V. in Den Haag of bij de makelaar Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar.

Andere nieuwbouwprojecten in Den Haag kunt u hier vinden: Nieuwbouw Den Haag

Woningen
1 van 3 woningen beschikbaar
Prijs Euro 869.850
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
B14Te Koop79025503€ 869.850v.o.n. 

Type: WitteBurgh III
Van de WitteBurgh III zijn er slechts drie. U herkent deze aan de vier markante tuingevels. Deze meer dan riante villa's bieden 'een zee' aan ruimte. De kavel is minimaal 785m2 en binneshuis heeft u maar liefst ongeveer 255 m2 gebruiksoppervlakte over drie verdiepingen Ook de dubbele vrijstaande garage biedt heel veel ruimte voor uw auto(s), fietsen, e.d.

Project: Villapark WitteBurgh
Villapark WitteBurgh grenst aan de brede en lange groenstrook die via Madestein en Ockenburgh tot aan Kijkduin reikt. In een omgeving waar u nog de ruimte heeft om te genieten van het buitenleven. Direct bij uw eigen villa, in de autoluwe naaste omgeving en ook door de vele voorzieningen grenzend aan het project. U heeft de keuze uit 3 typen villa’s:  geschakelde villa’s met garage, vrijstaande villa’s met garage en vrijstaande villa’s met dubbele vrijstaande garage.
 
De omgeving biedt ruimte voor kinderen om onbezorgd op te groeien en buiten te spelen. De bereikbaarheid van dit fraaie villapark is uitstekend dankzij de nabijgelegen N211 en A4. Zo zijn ook Amsterdam, Rotterdam, Schiphol en Utrecht per auto of openbaar vervoer uitstekend te bereiken.
De woningen in fase 1 zijn inmiddels opgeleverd. Fase 2 is momenteel in verkoop.
Heeft u interesse voor een bezichtiging op de locatie, dan kunt u zich via de makelaar aanmelden.
Wilt u meer informatie over de ontwikkelingen in dit gebied, bezoekt u dan de website www.uithofslaan.nl of www.witteburgh.nl

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?